EDUPRO VISIONBOARD MET 104 GELE TOETSEN EN ZWARTE (GROTE) HOOFDLETTERS, NORMAAL TOETSENBORD FORMAAT
Doelgroep: iedereen die visusproblemen heeft, moeite met de gewone letters op het toetsenbord. Het contrast van gele toetsen en zwarte (uitvergrote) letters, symbolen en cijfers is een stuk plezieriger voor de ogen. Zeker voor de oudere mens is dit toetsenbord een uitkomst.

Kenmerken:
Met een 1,38 meter lange draad kunt u via een vrije USB-poort dit toetsenbord eenvoudig op uw PC, laptop of tablet aansluiten. Een snelle en gemakkelijke installatie dus. Plug en Play. Als uw tablet geen grote USB-poort heeft, hebben we eventueel ook verloopkabeltjes voor zowel iPad als Androïd tablets, die een fire-wire of USB-C aansluiting vrij hebben! Mocht u hem dus voor uw tablet willen bestellen, vermeld dan even het type bij de opmerkingen in het bestelformulier, of mail het even aan ons.

Comfortabel typen; u zult genieten van een comfortabele en rustige type-ervaring met dit toetsenbord. Zeer geschikt voor mensen met visusproblemen en de oudere mens.
Voorkomt pijnlijke en vermoeide ogen, de symbolen op de toetsen zijn door het grote contrast tussen zwart en geel duidelijk zichtbaar, de verkeerde toets indrukken wordt hierdoor duidelijk verminder.

U kunt uw gebruikelijke typevaardigheden weer gebruiken, een uitkomst dus. De prijs tenslotte is, vergeleken met andere speciale toetsenbord, zeer redelijk.

Specificaties:
Item type: Toetsenbord
Materiaal: ABS
Lengte snoer: 1,38 meter
Aantal toetsen: 104
Interface: USB
Pakket maat: 450 x 170 x 30mm
Pakket Gewicht: 490g

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Edupro Visionboard met 104 gele toetsen en zwarte (grote) hoofdletters, normaal toetsenbord formaat à € 79,50