BLUETOOTH VIRTUAL KEYBOARD VERSIE 2
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met het indrukken van toetsen op een gewoon toetsenbord en/of iedereen die vaak onderweg is en weinig ruimte heeft om een gewoon toetsenbord mee te slepen. Ook perfect geschikt om op een rolstoel met blad te gebruiken.

Ook zeer geschikt voor kinderen of volwassenen die niet op een normaal toetsenbord kunnen werken vanwege extreem gevoelige vingers of vingers die vrijwel geen kracht hebben. Tenslotte: ook te gebruiken in ziekenhuis en laboratoria, ondergrond kan hygiënisch worden schoongehouden namelijk. Projecteert een toetsenbord op iedere ondergrond!

De nieuwe en verbeterde versie van het bekende virtuele (projectie) toetsenbord is er nu.

Geschikt om te gebruiken met uw smartphone, die past eenvoudig in de speciaal voor dit doel gemaakte 'bracket' bovenop het apparaatje. Perfect voor werken onderweg, of (zie foto's) om wat makkelijker te gamen.

Werkt nu ook met gebaren.

Heeft Multipoint herkenning, herkent het getypte nog beter dan het oude model en de vingers liggen nog relaxter op tafel-, bureau-, of rolstoelblad.

Mocht uw telefoon bijna op zijn, geen probleem, het virtuele toetsenbord functioneert ook nog eens als oplaadapparaatje.

Kernmerken:
Gewicht: 125 gram
Afmetingen: 9 x 4,5 x 5 cm
Afmetingen geprojecteerd toetsenbord 10 x 25 cm
Interface: Bluetooth (mocht u geen Bluetooth ingebouwd hebben in uw laptop of PC, dan sturen wij die u gratis mee in de vorm van een mini USB-stickje). Vermeld u dat dan even bij uw bestelling bij opmerkingen.
Batterij capaciteit: 2500 mAh (Max) @ 3,7 V
Gebruiksduur: 6 uur

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bluetooth Virtual Keyboard versie 2 à € 99,50