MINI DRAADLOOS TOETSENBORD, BACKLIT, 2,4 GHZ
Doelgroep: iedereen die beperkte ruimte heeft op zijn of haar werk- of rolstoelblad. Ook geschikt voor mensen die een beperkte reikwijdte van hun handen/armen hebben.

Dit is een draadloos toetsenbord met ingebouwde muisfunctie en touchpad. U kunt uw smart tv, uw Android tablet en smartphone gebruiken met dit toetsenbordje. De draadloze 2,4 Ghz USB-ontvanger die wordt meegeleverd kan in een standaard USB-poort van uw Windows of Linux-computer of tv worden gedaan. Ook is het mogelijk om via een USB on the go kabel (OTG) het toetsenbord aan te sluiten op tablet of smartphone. Zelfs een Xbox of Playstation is ermee aan te sturen.

Met de functie touchpad DPI adjustment, kunt u het toetsenbord aanpassen aan de schermgrootte en -scherpte van het aangesloten apparaat.

Multimedia aansturing zit er ook op.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mini draadloos toetsenbord, backlit, 2,4 Ghz à € 29,50