MUIS MET VINGERAFDRUKHERKENNING
Fingertech: De naam zegt het al een beetje. Deze fabriek heeft zich toegelegd op het produceren van artikelen die een vingerafdruk herkenning hebben. Men maakt o.a. kluizen; prikklokken ; toegangssloten etc. Allemaal met vingerafdrukherkenning. Fingertech is dus geen fabriek die vingerafdrukherkenning "er even bij doet", maar zich heeft gespecialiseerd in deze techniek.
Sinds kort maakt de fabriek ook een muis met vingerafdrukherkenning. Een professionele muis voor professioneel, maar ook voor thuisgebruik.

Deze muis werkt met een biometrische herkenning en niet alleen met optische herkenning. Biometrische herkenning is een stuk nauwkeuriger dan alleen optisch. Minder kans op fouten dus.
De Bio 180 is dus een muis die voorkomt dat anderen uw computer gebruiken! Ouders bepalen bijvoorbeeld wanneer en hoelang de kinderen de computer gebruiken. De directie van een school of bedrijf bepaalt wie er wel en wie er niet van bepaalde computers gebruik mag maken enz. Er kunnen per muis meerdere vingerafdrukken worden gescand. Zelfs kan per gebruiker nog een extra wachtwoord worden ingevoerd als u dat wenselijk acht. De software is Engelstalig, maar dat zal voor de meeste gebruikers op systeembeheerniveau geen probleem zijn. U heeft de software namelijk alleen bij het installeren nodig.
U kunt ook de website raadplegen van Fingertech. www.fingertech.com

Technische gegevens:
Interface: USB 1.1
Afmetingen: L120 x B60 X H35 (mm)
Gewicht: 105 gram
Snelheid herkenning vingerafdruk: < 2 seconden
Resolutie: 400 dpi
Voltage: 5V DC via USB port
Werkt goed bij temperaturen tussen de: -5 tot +50 C.

Systeemeisen:
Windows NT/2000/XP/ME/98
400 MHz (or higher) Pentium II processor
64 MB RAM (minimum)
10 MB hard drive space
USB poort 1.1
CD-ROM drive

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Muis met vingerafdrukherkenning à € 96,50