LOGITECH PEN IO2, DIGITAAL SCHRIJFSYSTEEM
Doelgroep: Mensen die het toetsenbord en de muis maar niks vinden....

Van inkt naar resultaat... in een oogwenk! Het Logitech io2 digitaal schrijfsysteem is de snelste manier om handgeschreven pagina's in digitale documenten, afbeeldingen, bijlagen en bewerkbare tekst om te zetten - en zelfs direct in favoriete toepassingen in te voeren.

De handschriftherkenningssoftware MyScript Notes (normaliter € 39,95) wordt gratis bij dit product meegeleverd.

De kleine Logitech io2-pen past in uw hand als een eersteklas pen, zodat u comfortabel kunt schrijven. Maak aantekeningen of schetsen gewoon met inkt op het slimme papier. Een minuscule camera legt uw werk vast en kan per keer tot 40 pagina's opslaan. Intelligent energiebeheer zorgt ervoor dat het apparaatje slim omgaat met de beschikbaar (oplaadbare) batterij-energie.
Het slimme digitale papier bestaat uit een gedrukt stippeltjespatroon dat de positie bepaalt van woorden en afbeeldingen op de pagina, en ervoor zorgt dat ze in gedigitaliseerde bestanden op dezelfde plaats verschijnen. Wanneer u uw digitale pen in het docking station zet, worden uw tekst en schetsen automatisch naar uw pc overgedragen, waar u ze gemakkelijk kunt vinden, gebruiken en delen.

Onderneem direct actie
De nieuwe WriteSync-technologie integreert handgeschreven of getypte tekst rechtstreeks in Microsoft Word, Microsoft Outlook en Lotus Notes. De tekst wordt in de toepassing geopend: wees direct actief, sla hem op of verzend hem. Er zijn ook nog andere toepassingen beschikbaar.

Converteer handschrift naar digitale tekst
De software die uw handschrift leert om aantekeningen - inclusief tabellen, vormen en grafieken - om te zetten in digitale tekst die u in elke toepassing kunt bewerken en gebruiken, net als tekst die via het toetsenbord ingevoerd is. Extra taalondersteuning voor MyScript Notes is ook beschikbaar in Italiaans, Spaans en Zweeds.

Doorzoek en organiseer bestanden
Met de Logitech io2-software kunt u zoeken naar wat u geschreven heeft. Voer een woord in de zoekfunctie van de io-software in, om een lijst op te roepen met elk handgeschreven bestand waarin dat woord voorkomt. Raak nooit meer aantekeningen kwijt!
Exporteer graphics naar de populairste indelingen
Gebruik tekeningen en graphics moeiteloos in vrijwel elke toepassing. U kunt afbeeldingen tot 300 dpi in de meestgebruikte grafische indelingen exporteren, zoals BMP, JPEG, PNG, JIF, TIFF en EMF.
Voor meer informatie over het Logitech io2 Digital Writing System gaat u naar www.logitechio.com.

PakketLogitech io2 Digital Pen
Slim papier: 1 notitieboek van 8,5 x 11 inch, 1 notitieblok van 8,5 x 11 inch, 1 notitieblok voor onderweg
USB-houder voor onderweg en verlengsnoer
MyScript® Notes voor Logitech io-software voor handschriftconversie, Logitech io2-software, Post-it® Notes-software, Microsoft Internet Express 5.01 Service Pack 2, Microsoft .NET Framework, Microsoft .NET Framework Service Pack 2 en documentatie op cd-rom
Gekleurde ID-tags om uw io2-pen te een persoonlijk tintje te geven.
5 inktvullingen
Garantie van 2 jaar

Systeemeisen:
IBM®-compatibele pc
Windows® 2000, Windows® XP Home en Professional
Pentium® III - 500 MHz (700 MHz of hoger aanbevolen)
128 MB RAM (256 MB aanbevolen)
Vrije USB-poort
Schermresolutie van 800 x 600 en 256 kleuren
Microsoft® .NET Framework 1.1 (op bijgesloten cd) en hoger
Microsoft® Internet Explorer 5.01 (op bijgesloten cd) en hoger
Ongeveer 300 MB vrije vasteschijfruimte
E-mailondersteuning vereist een MAPI-compatibele e-mailclient

Softwarecompatibiliteit
Microsoft® Outlook® 2000, XP, 2003
Lotus® Notes 5.0 en hoger
Microsoft® OneNote 2003
Microsoft® Windows® Journal voor Tablet PC (XP)
Microsoft® Word 2000, XP, 2003
Vision Objects MyScript® Notes voor de Logitech io-pen

* Ondersteunde e-mailtoepassingen: Microsoft® Outlook® Express 5.0 / 6.0, Microsoft® Outlook® 2000 / XP / 2003, Microsoft® Hotmail®, Lotus® Notes® 5.0 en hoger, Eudora® Mail 5.0 en hoger, Netscape® Mail 6.2 en hoger, AOL 8.0 en hoger

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Pen IO2, digitaal schrijfsysteem à € 152,50