ROCKET POWER MUIZEN
Bekend van de televisieserie hebben we vier prachtige en zeer betaalbare muizen voor de kids!
Met de Rocket Power Muis wordt het spelen op je computer van games, internetten en natuurlijk je huiswerk maken een stuk leuker. Alle favoriete Rocket Power personages Otto, Reggie, Sam en Twister zijn nu te koop. Ze staan geprint op een speciaal voor kinderen ontworpen computermuis in combinatie met een Rocket Power muismat, die gratis wordt meegeleverd.

Otto is de leider van Rocket Power, elke sport waarbij een helm komt kijken, beheerst hij tot in de puntjes. Otto wil altijd winnen en de beste zijn. Maar hoe dan ook, op 11 jarige leeftijd is Otto wel The man. Kleur van deze muis is oranje.

Reggie is Girl Power. Ze is slim en sportief en doet niet onder aan de jongens. Reggie is meestal de verstandige van de Rocket gang, zolang je haar maar niet zegt dat ze iets niet kan omdat ze een meisje is.. Kleur van deze muis is roze.

Sam is een slimme en betrouwbare jongen uit New York Door zijn angsten voor alle extreme die Rocket Power doet, blijft de rest van de groep iets meer met hun beide benen op de grond.. Kleur van deze muis is appelgroen.

Twister is niet de slimste van de groep, maar toch is hij de rechterhand van Otto. In zijn andere hand heeft hij een camera want hij is gek van filmen. Wanner Rocket Power weer een avontuur beleeft kun je er zeker van zijn dat Twister een geweldige film maakt.. Kleur van deze muis is blauw.

Aansluiting van de muis gebeurt op de PS/2- of USB-poort van uw computer.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rocket Power Otto + muismat à € 9,95
Rocket Power Reggie + muismat à € 9,95
Rocket Power Sam + muismat à € 9,95
Rocket Power Twister + muismat à € 9,95