PENMOUSE DRAADLOOS
Doelgroep: mensen die geen RSI willen krijgen, mensen met beginnende RSI, mensen die eens wat anders willen dan een muis!

Deze optische en draadloze PenMouse geeft de gebruiker het comfort van een brede ergonomische pengrip in combinatie met 1000 Dpi accuratesse. Het bijkomende voordeel is dat deze PenMouse draadloos is en op ieder gewenst oppervlak goed te gebruiken is.
De PenMouse is op het bureau, voor of naast het toetsenbord, maar ook b.v. op uw bovenbeen of op het blad van uw rolstoel te gebruiken. De pen is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.
Naast PC gebruikt is de PenMouse uitermate geschikt voor mobiel gebruik bij een notebook en voor presentaties.

Met de draadloze PenMouse kunt u moeiteloos op vrijwel ieder oppervlak werken. Door de vorm van de muis is deze zelfs te gebruiken op zachte of oneven oppervlaktes.

De PenMouse is zeer effectief om RSI klachten te voorkomen, dankzij het feit dat hij op vrijwel elk oppervlak werkt, kunt u vaak van werkhouding veranderen, dit vermindert de kans op RSI klachten aanzienlijk. Tevens is de PenMouse in te stellen tot een laserpresentatiemodus met Page Up en Page Down functie, hierdoor wordt de PenMouse vaak gebruikt in combinatie met (PowerPoint) presentaties.

Specificaties:
- Draadloos
- 1000 Pdi optische precisie
- Gewicht 39 gram
- Antislip griplaag
- Formaat 25 x 18 mm
- Geen houder nodig; blijft op vlakke ondergrond rechtop staan
- Aantal klikknoppen: 2 met lichte aanslag
- 2.4 Ghz waardoor tot op 10 meter afstand functioneel
- Plug and Play USB
- Zeer geschikt voor vaste en mobiele werkplekken
- Wordt geleverd met 1.1 USB stick (ontvanger) en batterijlader voor de ingebouwde penbatterij
- Geschikt voor Win 98 SE, ME, 2000 en XP met USB poort, Mac OS 6.8 of hoger, Linux met USB poort

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Penmouse draadloos à € 142,50