APPLE PROMOUSE OPTICAL WHITE
De Apple Mouse is apart verkrijgbaar als een aanvulling op uw Apple computer. Hij kan worden gebruikt op alle (Mac-)computers met een USB-aansluiting.

De Apple Mouse heeft geen rollers of stuurmechanismen die kunnen slijten of vuil kunnen worden. Ook een muisbal ontbreekt, dus het moeizame schoonmaken daarvan is voorgoed verleden tijd. Bovendien zult u tevergeefs zoeken naar een muisknop. De Apple Mouse is in wezen één grote, hypergevoelige knop. Als u op de bovenkant drukt, treedt het klikmechanisme in werking. Dankzij de elliptische vorm is de Apple Mouse geschikt voor zowel links- als rechtshandigen, terwijl de gladde buitenkant ervoor zorgt dat hij bijzonder prettig in de hand ligt.

De Apple Mouse is een unieke combinatie van eenvoud, elegantie en precisie en is uitermate prettig in het gebruik. De muis is ideaal voor programma's waarvoor een nauwkeurige aanwijzerbesturing vereist is, zoals Photoshop of Illustrator. Hij is bovendien geschikt voor vrijwel elk oppervlak en is zelfs bij snelle bewegingen uiterst nauwkeurig

Deze muis is perfect als u een muis wilt met slechts 1 muisknop. Dit kan erg handig zijn voor mensen met beperkte fysieke mogelijkheden, of een verstandelijke handicap.

Let op, hij is ook in een draadloze uitvoering verkrijgbaar.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Apple ProMouse USB à € 62,50
Apple ProMouse USB Draadloos à € 93,50