TRACKIR 4
De nieuwe en verbeterde TrackIR 4 Pro beschikt nu standaard over 6DOF head tracking mogelijkheden. Met een 30% groter zichtveld en zijn snellere reactietijd dan zijn voorganger de Track IR 3, stelt de TrackIR4 opnieuw de standaard in head tracking technologie. Het vernieuwde ontwerp maakt het mogelijk om de TrackIR4 op elke monitor te bevestigen.

De TrackIR 4 is de perfecte aanvulling voor gamers en simmers op zoek naar verbeterde virtual reality ervaring. Stel je voor om het gezichtsveld in je favoriete game te bepalen, door simpelweg met je hoofd te bewegen!

Software titels die de TrackIR ondersteunt zijn oa.:
- MS Flight Simulator 2004
- Lock On: Modern Air Combat
- IL2 Sturmovik: Forgotten Battles and Pacific Fighters
- GTR
- X-Plane
- CFS 3
- WWII Online
- Live For Speed
- Falcon 4
- Nascar Sim Racing
- Grand Prix Legends
- Richard Burns Rally
- Warbirds
- Star Wars Galaxies®: Jump to Lightspeed
- Battle of Britain
- F1 Challenge
- en vele andere spellen.

De TrackIR4 PRO ondersteund volledige 6DOF mogelijkheden door NaturalPoint's exclusieve Vector Technologie. Dit houdt in dat gebruikers hun hoofd kunnen bewegen in elke richting en zodoende het gezichtveld in het spel kunnen sturen. Ideaal voor in de cockpit bij flightsims of race games. De vector stelt je in staat om alle 6 graden van bewegingsvrijheid (6DOF) te detecteren. Dus zowel de X, Y en Z as, alsmede de "yaw", "pitch" en "roll". Het maakt niet uit hoe je hoofd beweegt, de vector ziet het met de hoogste nauwkeurigheid.

De TrackIR 4 PRO heeft ook een verbeterd zichtveld van 46 graden. Dit is een 30% groter tracking oppervalk dan zijn voorganger de Track IR 3. Andere verbeteringen zijn een verbeterde reactietijd en een hogere resolutie door Naturalpoint's Resolutie Verdubbeling technologie.

De TrackIR 4 PRO is ook veranderd van uiterlijk en nog kleiner geworden wat resulteerde in een nog compacter design. De voet is nu speciaal ontworpen om ook op TFT en LCD schermen makkelijk te kunnen bevestigen.

Hoe werkt het?
De TrackIR gebruikt infrarood licht om je hoofdbewegingen te detecteren op praktisch dezelfde manier als de dure infrarood tracking systemen welke het leger gebruikt om raketten te geleiden.
Zodra je hoofd beweegt, stuurt de TrackIR een een real-time opdracht naar je PC om je muis of gezichtsveld te besturen tijdens het spelen van een game.

Leveringsomvang:
- TrackIR4 PRO Headtracker
- 52 reflecterende stippen
- drivers & software
- 6DOF Vector + activatie code

De hier afgebeeld pet is verkrijgbaar in wit of zwart en u kunt uw losse reflecterende stippen hier op plakken! Dan hoeft u ze niet op uw hoofd of uw bril te plakken. Handig dus als u geen bril draagt!

Elders op onze site vindt u, speciaal aangepast voor mensen met een verminderde motoriek, de qua uiterlijk en functionaliteit vrijwel identieke Smart Nav standaard. Bedoeld om Windows en 1-knopssoftware aan te sturen, niet bedoeld voor gamers!

52 Reflecterende stippen
Onze herbruikbare reflecterende stippen worden gemaakt van hoog reflecterend 3M materiaal, en worden verkocht per 2 strippen van 26 (52 totaal).

Elke Smart-Nav/TrackIR bevat standaard 26 reflecterende stippen, welke goed zijn voor 6-12 maanden gebruik, afhankelijk van de mate van gebruik

Track-IR Ring
De Track-IR Ring biedt alle comfort van de Track-IR Dot maar dan op je vinger, je wijst nu dus de cursor vanaf het toetsenbord accuraat over het scherm en met de scroll functie kun je eenvoudig door tekstbestanden of websites navigeren.

De gebruikersvriendelijkheid van de Track-IR Ring maakt het een perfecte keuze voor secretaresses, datatypiste(s), telefonisten(s) en studenten of thuisgebruikers die hoofdzakelijk met het toetsenbord werken,maar toch de behoefte hebben om zo nu en dan een muisbeweging uit te voeren. De Track-IR Ring bied deze mensen de mogelijkheid om de muis te besturen zonder de handen van het toetsenbord af te halen. Hierdoor zeer aan te bevelen ter voorkoming van RSI.

De Track-IR aanwijzer (Standaard en Pro)
De Track-IR aanwijzer is bedoeld voor controle over uw scherm op grootte afstand en is speciaal ontworpen voor presentatie doeleinden. Geeft accurate controle over een afstand van 6 meter, en met de ingebouwde muisknop kun je ook op afstand klikken en slepen.

De Track-IR aanwijzer is zo klein dat hij onopvallend in een handpalm past waardoor U en Uw gasten niet worden afgeleid door hinderlijke laserpointer of erger nog, een aanwijsstok. U kunt dus met discrete handbewegingen een presentatie begeleiden. Doordat je de Track-IR kunt verplaatsen kunt U het systeem zo richten als U het liefst wilt, of dat nou naar het publiek gericht is of direct op het scherm. Het ideale systeem voor elke conferentiezaal of soortgelijke omgevingen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
TrackIR4 Pro à € 178,50
TrackIR 52 Losse reflecterende stippen à € 24,95
TrackIR Ring à € 4,95
TrackIR Aanwijzer à € 24,95
TrackIR Pet (zwart) à € 10,95
TrackIR Pet (wit) à € 10,95