A4-TECH SUPERGEVOELIGE G-LASERMUIS OPTISCH
Doelgroep: rechts- en linkshandige muisgebruikers, gamers.

G-laser is de oplossing om het probleem van de huidige lasermuis aan te pakken. U kent dat wellicht: normale optische lasermuizen werken niet op glanzende en glazige oppervlakten. Deze innovatieve dubbele lens van de G-laser is ontworpen om niet alleen op normale en glanzende oppervlakten te kunnen werken, maar ook op de transparante glazen oppervlakten. Deze dubbele technologie legt vooral nadruk op de huidige laser en op de optische motor. Deze beide gecombineerd versterken de prestaties van de G-laser. Tevens is het bewezen dat het licht van de G-laser muis onschadelijk is voor de ogen. Ideaal voor gamers, maar ook voor mensen die hun muiscursor heel precies neer moeten zetten op het scherm, denk aan de grafische industrie.

Kortom: multi-inzetbare supermuis tegen een zeer betaalbare prijs.

Minimale systeemeisten:
Windows 98/ME/2000/XP/2003/X64

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
A4-tech Supergevoelige G-lasermuis optisch à € 15,95