ZERO TENSION MOUSE USB
Doelgroep: kinderen en volwassenen die een gewone muis niet goed kunnen bedienen of last hebben van het Carpale Tunnel Syndroom of andere problemen die te maken hebben met 'repetitive strain injuries' (klachten die ontstaan bij té intensief gebruik van telkens dezelfde spier of spiergroep).

Deze innovatieve verticale Zero Tension Mouse zorgt ervoor dat geen enkele spier van hand, arm of schouders belast worden!
Ontwikkeld door iemand die al lang pioniert op het gebied van bovengenoemde klachten, de Amerikaan Dr. P. Michael Leahy, is de Zero Tension Mouse bedoelt om de oorzaken van het ontwikkelen van een aan 'repetitive strain injuries' verwante aandoening, weg te nemen.

De Zero Tension Mouse is er in twee maten:
- Breedte handpalm kleiner dan 7,5 cm, kies dan de Zero Tension Mouse Small/Medium
- Breedte handpalm groter dan 9 cm, kies dan de Zero Tension Mouse Large

Feiten (bron: US BUREAU OF LABOR STATISTICS):
Gegevens van het Amerikaanse National Center for Health Statistics laten zien dat in Amerika jaarlijks meer dan 850.000 mensen voor het eerst naar een arts gaan omdat zee en vermoeden hebben dat ze lijden aan het Carpale tunnel syndroom.
Het Carpale tunnel syndroom is verantwoordelijk voor het hoogst aantal ziektedagen (gemiddeld 30 dagen) onder de werkgerelateerde problemen of ziekten.
Bijna de helft van het aantal mensen dat lijdt aan het Carpale tunnel syndrooms (47,5 procent) zorgt voor meer dan 31 dagen ziekteverzuim.
DIT ZAL ALLEEN MAAR HOGER WORDEN HELAAS, WANT DE COMPUTER NEEMT EEN STEEDS GROTERE PLAATS IN IN HET DAGELIJKS LEVEN!!
In Nederland zullen n.a.w. deze getallen niet veel anders zijn, want de computerdichtheid hier is nog hoger dan in Amerika.

Op www.zerotensionmouse.com kunt u nog meer informatie over de wetenschappelijke en fysionomische achtergronden te weten komen (in het Engels)

U kunt deze muis ook gebruiken op uw computer met een PS2-aansluiting (zie voor afbeelding elders op onze site in de rubriek hardware>Welke aansluiting?

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Zero Tension Mouse USB Large à € 132,50
Zero Tension Mouse USB Small/Medium à € 132,50
Zero Tension Mouse plugje van USB naar PS2 à € 5,95