GLIDER MOUSE
Doelgroep: kinderen en volwassenen met een beperkte motoriek

De Glider Mouse is een revolutionaire ergonomische muis - niet alleen heeft hij uitstekende ergonomische kenmerken, maar hij is makkelijk te gebruiken en ziet er geweldig uit op het bureau. De centrale positie van de muis geeft u een optimale werkhouding en elimineert de pijnlijke beweging van het herhaaldelijk grijpen naar de muis naast het toetsenbord.

De Glider muis is zeer eenvoudig te gebruiken en ideaal voor zowel rechts-als linkshandige gebruikers. Sluit de muis op een USB-poort aan en u bent meteen op weg naar een meer gezonde en comfortabele manier van het besturen van uw computer.

De Glider Mouse is ontworpen voor gebruik met zowel standaard als met kleine toetsenborden en laptops. Verkrijgbaar in twee breedtes dus: 400mm en 480mm.

Ook verkrijgbaar met extra USB-poorten

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Glider Mouse USB, 400 mm à € 249,50
Glider Mouse USB, 400 mm met extra USB-poorten à € 259,50
Glider Mouse USB, 480 mm à € 254,50
Glider Mouse USB, 480 mm met extra USB-poorten à € 264,50