SWIFTPOINT GT
Doelgroep: kinderen met beperkte bewegingsmogelijkheden, ook prima geschikt als muisje bij een laptop, voor mensen die veel onderweg zijn.

Swiftpoint GT is een alleskunner, haal meer uit uw Windows 7, 8 of 10. Werkt ook perfect op Mac en zelfs op een iPad, omdat hij voorzien is van Bluetooth 4.

De Swiftpoint GT biedt alle functies van een gewone muis, maar u gebruikt hem op de plaats waar normaliter de palm van uw hand op rust naast het touchpad van uw laptop (of gewoon op uw bureaublad of rolstoelblad). Niet iedereen kan namelijk vlekkeloos met een touchpad overweg!

Draagbaar
Hij is klein, draadloos en gaat met u mee waar u ook gaat met uw laptop!

De Swiftpoint GT is ontworpen om op de plaats van de palm van uw hand op de laptop te gebruiken. Hij kan aan uw laptop worden bevestigd middels een magneetje (niet in de buurt van USB-geheugensticks gebruiken! 30 Second snelladen en uw Swiftpoint GT kan weer een uur gebruikt worden! Als hij volledig is opgeladen kunt u maximaal drie weken achtereen ongestoord er mee werken!

Snelheid
De Swiftpoint GT is 30-40% efficiënter dan een touchpad.

Hij glijdt moeiteloos over ieder oppervlak, u kunt snel en efficiënt ermee werken op plaatsen die voorheen eigenlijk niet mogelijk waren. Hij is zo accuraat dat hij zelfs voor grafisch ontwerpen en gamen kan worden ingezet!
SlideScroll stelt u als gebruiker in staat om de muis op zijn kant gezet te gebruiken om de scrollen met het scroll wieltje dat daar zit om makkelijk door documenten of webpagina's te scrollen en snel in te kunnen zoomen.

Comfort
Omdat u als het ware op de manier waarop u een pen beet houdt de Swiftpoint GT vasthoudt, verkrampt uw hand niet, wat normaliter met kleine muisjes snel kan gebeuren. De gepolsterde duim-en vingergrips zijn plezierig en comfortabel in het gebruik.

Kenmerken:
- Draagbaar
- Batterij met zeer lange levensduur
- Batterij status indicator
- Plug en play zorgt voor zeer eenvoudige aansluiting
- 1000dpi micro optische technologie

Wat zit er in de doos?
- Opbergcassette
- USB-ontvanger/-oplader
- Palmsteun matje
- Opvouwbare muismat
- Positiehouder voor laptops
- Reserve penpunten voor stylus
- Reishoesje
- Gebruiksaanwijzing
- Bluetooth 4/USB

Voor een Engelstalige uitleg zie dit filmpje.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwiftPoint GT à € 199,50