GOLDTOUCH LINKSHANDIGE USB-MUIS, DRAADGEBONDEN
De Goldtouch Mouse maakt gebruik van de helling hoeken opgegeven door ergonomen en gezondheid veiligheid professionals.

Het ergonomische ontwerp van de hand in een natuurlijk glooiende hoek die de pols plaatsen in een neutrale positie.

Er is geen behoefte aan te passen aan een radicaal nieuwe muis oriëntatie op ergonomische voordelen te verkrijgen. In tegenstelling tot muizen en joysticks dat een volledig verticale oriëntatie van de hand vereisen, kan de Goldtouch Ergonomische muis posities van de hand en pols in een natuurlijk glooiende hoek. De gebruiker onmiddellijk gericht op de vorm en hoek van de muis, en is derhalve direct productief.

Ondersteunt een meer neutrale pols hoek van 24 graden schuin naar beneden naar rechts.

Vermindert spier-vermoeidheid en ongemak veroorzaakt door pronatie van de pols.

Als een preventieve maatregel, de Goldtouch ergonomische muis heeft biedt voordelen voor de gezondheid van de gebruiker. Gebruikers hebben minder kans op het verwerven van een RSI veroorzaakt door de repetitieve beweging van elke dag muis.

Als een therapeutische maatregel, deze muis vermindert de pols pronatie. Dit is essentieel voor lijders aan carpaal tunnel syndroom, evenals andere RSI aan de pols en elleboog.

Functies
De gepatenteerde naar voren en zijdelingse hellingshoek ontwerp vermindert stress op drukpunten in de pols, en biedt een natuurlijke contouren ter ondersteuning van de vingers.

Verhoogde hoogte vermindert de constante druk op de pols (handwortelbeentjes) waar de onderkant van de pols rust tegen de surfaces.

Over-formaat knoppen zorgen voor de vingers te activeren (druk) zonder het buigen van de vingers aan de ineterphalangeal gewrichten - vermindert en verlicht artritis ongemak.

Muis wiel is geplaatst vooruit op de muis om het buigen van de interfalangeale gewrichten te minimaliseren en de meer comfortabele scrollen.

Over-sized thumb kussen helpt het behoud van een comfortabele grip voor de handen van elke omvang.

Ontwerp elementen van de duim-kant van de muis zijn afgestemd op stress op de duim gewrichten sterk te reduceren in reactie op de toenemende gevallen van RSI in verband met onjuiste en overmatig gebruik van de duim, terwijl sms en e-mailen van mobiele telefoons, Blackberry's en PDA's.

Rubber inleg bewijst stijging grip zonder verhoging van de druk die wordt uitgeoefend door de duim.

Ontwerp elementen van de voorkant van de muis zijn afgestemd op de natuurlijke kromming van de vingers te ondersteunen in een ontspannen toestand.

De voorkant van de muis en de knoppen helling naar beneden en iets naar buiten om de natuurlijke contouren van de vingers, terwijl in rust te volgen. De vingers rest vanzelf, het minimaliseren van de inspanningen van strekspieren van de hand.

De voorwaartse plaatsing van het scrollwiel minimaliseert de inspanning, buigen, en de beweging van de vingers.

Ontwerp elementen van de bovenkant van de muis zijn toegesneden op de hand, pols-ondersteuning, en in een natuurlijke positie onderarm, het minimaliseren van pronatie en ondersteunen van de hand in natuurlijke, at-ruststand.

De hoek van de helling stijgt van de handpalm van de muis in de richting van de vingers, contour om de natuurlijke vorm van de hand en vingers in rust, terwijl ook ondersteuning gedurende de handpalm.

Specificaties:
- 1000 dpi optische resolutie
- USB 2.0 - kabellengte 5'4 "
- Lengte - 114 mm
- Breedte - 80 mm
- Hoogte - 52 mm bij de duim, 30 mm in de kleine vinger
- Gewicht - 145 gram

Ondersteunde platforms:
De Goldtouch ergonomische muis ondersteunt zowel Windows PC, MAC, verschillende smaken van Linux-en UNIX zonder 3rd party drivers. 3 knoppen ondersteuning van links en rechts klik met de middelste wieltje klik te activeren scroll functie op de PC en het Midden-klik op Linux / Unix. 1 tot 3 toets ondersteuning voor MAC zoals gesteund door de OS-versie.
- Windows XP
- Windows Vista
- Windows 7
- Mac OS X 10.4 en hoger
- Linux, UNIX

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Goldtouch Linkshandige USB-muis, draadgebonden à € 81,50