WOW-PEN OPTISCHE USB-MUIS
Deze Wow Pen Joy-muis is een verbeterde versie van voorafgaande ergonomische muizen en er zijn gunstige resultaten inmiddels aangetoond in professionele studies.

De linker-en rechter muisknop knoppen bevinden zich aan de buitenkant van de muis en deze kunnen bediend worden door met de vingers eenvoudigweg zachtjes erop te drukken. Het is niet nodig om uw vingers te strekken. De geringste inspanning is al voldoende. Het scrollwielje is gelegen tussen deze twee knoppen en kan gebruikt worden door het rustig eroverheen bewegen van de middelvinger.

Aan de andere kant van de muis vindt u twee knoppen (vooruit en achteruit knoppen) die worden bediend door de duim. De duim rust comfortabel in een speciale ruststeun die is gevormd naar de vorm van uw hand. De hele hand rust comfortabel op het bureaublad tijdens het gebruik en zelfs na een lange tijd van werken op de computer, zult u geen last van ongemak of pijn hebben.

Vergeleken met hoger geprijsde ergonomische computermuizen, levert de Wow-Pen JOY premium-kwaliteit en comfort voor de prijs van een conventionele muis.

Systeemvereisten:
- USB-poort
- PC: Windows 98, 2000, Me, XP, Vista, Windows 7
- Mac: Mac OSX +

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Wow-pen optische USB-muis à € 69,50