OYSTERMUIS DRAADLOOS OF DRAADGEBONDEN
Doelgroep: links-en rechtshandigen die spierspanning in onderarm willen verminderen, bijvoorbeeld t.g.v. RSI of juist ter voorkoming ervan.

Een computermuis waarmee u rechts en links kunt afwisselen en kunt instellen in 5 hellende posities, om de spierspanning in de onderarm te verminderen.

De OysterMouse ziet er uit als een normale, licht hellende, computermuis maar kan in iedere gewenste verticale stand gezet worden om de juiste houding voor hand/pols en onderarm te creëren. Zowel rechts als links!

Onnatuurlijke houdingen vormen een risicofactor voor het ontstaan van klachten aan pols en onderarm (o.a. Karlqvist 1994, Jensen 1998, Hagberg 1994). Wanneer de muis dichter bij het lichaam wordt geplaatst, is dit minder belastend voor de nek en schouders (Armstrom 1995, Cook 1998). Productiviteit is verlaagd bij gebruik van trackball en touchpad, standaard muizen en pentablets scoren hoog qua productiviteit.

- Comfortabele, ontspannen, neutrale pols en handpositie
- Snelle gewenning
- Geschikt voor alle gebruikerswensen (Het Nieuwe Werken)
- Zelf instelbaar in 5 hellende posities (links en rechts)
- Geschikt voor zowel links- en rechtshandigen
- Geschikt voor zowel medium en large handen
- Accurate navigatie 1200 DPI
- Past uitstekend in de laptoptas
- Dit alles maakt het mogelijk om de OysterMouse preventief als curatief in te zetten binnen Het Nieuwe Werken en om iedere gebruiker zijn gewenste muispositie in te laten nemen.

Winnaar 2011 Ergonomic Award (NECE USA) OysterMouse 'Comfort' Wired USB
De muis is geschikt voor medium en grote handen. De hand ligt comfortabel en wordt opgevuld door de rug van de muis waardoor de hand en pols een neutrale, licht hellende positie aanneemt. Groot voordeel is dat de vingers naar beneden werken zodat de clicks (Light Touch) zonder kracht hun repeterend werk kunnen doen. De duim ligt rustig op een steunpunt op de muis. Beide posities zijn eenvoudig in te nemen door zowel de rechter als de linkerhand. De OysterMouse is speciaal ontworpen om af te wisselen waarbij de hand en vingers kunnen ontspannen. De muis is kantelbaar in 5 posities in zowel een links als rechts hellend vlak zodat ze altijd op het formaat van de hand is afgestemd. De OysterMouse 'Comfort' is bijzonder geschikt voor flexwerkplekken en Het Nieuwe Werken.

De OysterMouse is beschikbaar in draad- en draadloze versie. Plug and Play.

Door de muis af te stellen in het juiste hellende vlak neemt de spierspanning af, wordt de hand goed opgevuld en verwerken de vingers zonder kracht de clicks. Door het plaatsen van de muis in een hellend vlak neemt de spierspanning in de onderarm, pols en hand af. Door deze muis binnen de lichaamsbreedte te gebruiken met de arm in 90 graden nodigt hij uit tot het optimaliseren van de werkhouding.

Operating system(s): Windows en Mac
Aantal standen: 5
Hellingshoek: 20-30-40-60-70 graden
Aantal knoppen: 5 en scrollwheel
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: USB
Kabellengte: 1.5 m
Kleur: Zwart/Zilver
Afmetingen: 12 x 9 x 5-9 cm
Resolutie: 1200 DPI
Garantie: 1 jaar bij normaal gebruik
MAC bijzonderheden: Copy/Paste knoppen worden niet ondersteund

Er is nu ook een Oystermuis voor wat grotere handen (Large-uitvoering), voor handen vanaf 9,5 cm breed en 21 cm lang. Prijzen zijn identiek aan de small/medium uitvoering! Ook beschikbaar in een draadloze versie.

Voor de goede orde: de small/medium uitvoering van de Oystermuis is geschikt voor mensen met een handbreedte tót 9,5 cm en een lengte tót 19 cm. Ook voor wat oudere kinderen zelfs geschikt dus!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Oystermuis draadgebonden à € 171,50
Oystermuis draadloos à € 192,50
Oystermuis large draadgebonden à € 171,50
Oystermuis large draadloos à € 192,50