RING PRESENTER MUIS GENIUS MET 2,4 GHZ ONTVANGER
Doelgroep: kinderen of volwassenen die het lastig vinden een gewone muis te bedienen, of die een zeer geringe bewegingsmogelijkheid van de hand hebben. Ook als u heel weinig ruimte heeft op uw bureau of rolstoelblad, kan deze muis-achtige een prima oplossing zijn.

De Ring Presenter van Genius is een klein apparaatje dat zijn tijd ver vooruit is. Dit accessoire met high-tech design is een combinatie van een muis met aanraakbediening (de zgn. Opto-Touch-technologie) en een laserpointer. Zoals de naam als aangeeft wordt de Ring Presenter op een vinger gedragen, zodat u zo weinig mogelijk last heeft van dit aanwijsapparaat. Dit model is ongevoelig voor interferenties en heeft dankzij de draadloze verbinding via de USB-micro-ontvanger een enorm bereik. De Ring Presenter is uitgerust met een lithium-ion-accu en kan eenvoudig worden opgeladen via een USB-poort met behulp van de meegeleverde kabel.

De Genius Ring Presenter is een muis-achtige voor gebruik met een pc of Mac en een presentatie-apparaatje in één, die perfect werkt met presentatiesoftware, en zo klein dat hij om een vinger of duim past!!!

Genius presenteert een keurig klein 'muisje' voor algemeen computergebruik, bijvoorbeeld in vergaderingen en bij andere bijeenkomste, waarop presentaties moeten worden gehouden en dat zonder een grote controller, muis of trackball, of zelfs zonder een bureau of podium. De Genius Ring Presenter is een PC-en Mac-controller, tevens een presentatie-apparaat dat past om een vinger en wordt zelfs geleverd met een ingebouwde laser pointer. Ook bijzonder geschikt voor kinderen of volwassenen die een zeer beperkt bereik van hun hand/pols/arm hebben, dan wel voor mensen die in zeer krappe ruimten moeten werken aan hun PC of Apple Macintosh.

De Genius Ring Presenter wordt geleverd in een breed scala van kleuren en wordt geleverd met de Ring Presenter zelf, een cd-rom-schijfje met drivers, een USB-oplaadkabel, een USB-ontvanger, draagtas en een kleine handleiding. De Genius Ring Presenter kan worden aangesloten op een computer, m.b.v. een mini-ontvanger van 2,4 Ghz, die wordt aangesloten op een vrije USB-poort.

De Ring Presenter heeft twee modi voor de algemene controle van de cursor en een presentatie-modus die werkt met presentatiesoftware zoals Microsofts PowerPoint. De Ring Presenter wordt geleverd met drivers en software die u helpt te begrijpen wat de functies van de muis zijn en de gevoeligheid van het muisje kunnen instellen.

Het aantal DPI of (puntjes per inch) staat standaard ingesteld op 250 DPI, maar kan tot 1250 DPI worden ingesteld. Met de DPI-instellingen kunt u de cursorsnelheid beïnvloeden als hij als presentatie-apparaatje wordt gebruikt. In de muismodus is de beweging van uw duim of vinger over de middelste knop van de het apparaatje voldoende om de cursor in beweging te laten komen.

De Ring Presenter heeft een middelste knop met kleine gaatjes die de bewegingen van je duim of vinger gebruiken om de beweging van de cursor te maken. Als u op deze middelste knop indrukt, kan hij ook als linker muisknop gebruikt worden en u kunt er zelfs mee 'slepen' als u hem in blijft drukken. De middelste knop is dus zo ongeveer het ei van Columbus.

De Ring Presenter heeft twee modi: de één als muis en de andere als presentator, zodat de vier knoppen die rondom het centrum gegroepeerd zijn verschillende dingen doen, afhankelijk van de modus. De middelste muisknop stuurt de cursor aan en is linker muisknop in zowel de muis- als de Presenter-modus, maar slepen en neerzetten doet ie alleen in de muismodus.

De vier knopjes naast het ronde knopje emuleren ofwel de muisfunctie óf gaan in een presentatie naar de volgende en de vorige pagina: de Ring Presenter werkt geweldig in beide modi. De modus- knop bevindt zich aan de zijkant van het apparaatje, terwijl de USB-aansluiting voor het opladen is gesitueerd aan de bovenkant,naast de laser pointer, waarop een driehoekje de gebruiker waarschuwt niet in de laser te kijken.

De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en de beweging van de cursor werkt zeer goed om op eenvoudige wijze muis- en presentatiefuncties met uw vinger te bedienen. De Ring Presenter werkt erg goed bij zakelijke of andere bijeenkomsten en kan tot ongeveer tien meter van de ontvanger gebruikt worden.

Ik heb gebruik gemaakt van de Ring Presenter door wat rond te stoeien met mijn computer en in mijn woonkamer op mijn multimediasysteem voor het besturen van de muis vanaf de bank en het werkt geweldig. De Ring presentator werkt zeer goed voor het bladeren door presentaties die met behulp van PowerPoint gemaakt zijn. Maar ook met de presentatiesoftware van bijvoorbeeld Corel gaat het vlekkeloos.

De Genius Ring Presenter werkt zonder drivers of het softwareprogramma met behulp van Microsoft-stuurprogramma's, maar voor de volledige functie van alle knoppen kunt u de meegeleverde software programma te gebruiken van Genius. Ik probeerde het uit mijn Google Chrome laptop en vonddat hij prima werkte als primaire muis en alle bewerkingen in Google Docs gingen gemakkelijk, zelfs zonder enige drivers of het softwareprogramma.

Voor het gebruik als onopvallende presentator en behoudt van de volledige controle over uw cursor (zonder gedoe met een groot apparaat) is de Genius Ring Presenter een fantastische optie. De Genius Ring Presenter is een fantastische aanstuurapparaat voor presentaties en gewoon een prima muis in een piepkleine modelletje voor een lage prijs.

Werkt perfect op Windows XP, Vista, 7 en 8

Werkt ook uitstekend op een Apple Macintosh OS X 10.4

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ring Presenter Muis Genius met 2,4 Ghz ontvanger à € 59,50