ROCKSTICK VERTICALE MUIS
Doelgroep: kinderen en volwassenen die niet goed (meer) met een gewone computermuis overweg kunnen vanwege motorische problemen, of b.v. RSI-achtige klachten.

Deze muis verlaagt de spierspanning door de hand/ pols en onderarm in een neutrale 'handshake' positie te plaatsen . De vingers worden ontlast door de hendel van de muis naar links of rechts te bewegen.

De verticale RockStickMouse zorgt dat de vingers niet onnodig veel klikhandelingen maken maar samen met de hand rustig de stick vasthouden. De hand rust op een plateau waardoor de grove motoriek wordt gebruikt om zowel de cursor te positioneren en de klik-commando's te geven. Deze muis reduceert spierspanning.

Waar andere muizen nog steeds vragen om belastende, repeterende klikhandelingen, zorgt de RockStickMouse voor minder belastende commando's via de hele arm. De vingerpezen (flexoren), handspieren en zenuwen worden hierdoor sterk minder belast. De hellende neutrale arm, pols en handstand kent veel voordelen t.o.v. een platte reguliere muis. Studie*

* Can a More Neutral Position of the Forearm When Operating a Computer Mouse Reduce the Pain Level for Visual Display Unit Operators? A Prospective Epidemiological Intervention Study. 1999 Prof. Arne Aarås

Deze verticale muis is verkrijgbaar in small/medium en large (small/medium voor handbreedte tot 8,8 cm. Bij een bredere hand adviseren wij een large versie te bestellen.

Voordelen
- Muis is breed inzetbaar bij vinger, hand, pols en onderarmklachten
- Verlaging spierspanning door natuurlijke verticale hand/pols/arm positie
- Precies positioneren mogelijk
- 2 maten (small/medium en large)
- Scrollwheel te bedienen door de duim
- Klikknoppen te bedienen door de hele hand
- 800dpi - optisch
- Canadese patenthouder en producent zelf ex Carpale Tunnel Patient

Specificaties:
Operating system(s): Windows-Mac
Aantal standen: Vertikaal
Hellingshoek: 80
Aantal knoppen: 0, alleen scrollwheel
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: USB
Rechts/Linkshandig: rechts
Kabellengte: 1.5 m
Kleur: zwart/grijs
Gewicht: 158 gr
Resolutie: 800dpi - optisch
Garantie: 2 jaar bij normaal gebruik

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rockstick Verticale Muis small/medium à € 108,50
Rockstick Verticale Muis large à € 108,50