HE-MOUSE (HUMAN ERGONOMICS) VERTICALE GRIP MUIS
Doelgroep: kinderen of volwassenen die niet met een gewone muis kunnen omgaan vanwege motorische problemen en/of RSI-achtige klachten.

De HE (Human Ergonomics) -Muis is een muis met een verticale grip. De HE-Muis is geschikt voor dagelijks muisgebruik en kan worden ingezet ter preventie of vermindering van arm- en handklachten. De HE-Muis is uniek door een neutrale, ontspannen stand van hand en pols gecombineerd met een perfecte en comfortabele grip. Het ontwerp geeft optimale ondersteuning aan de hand en pols.

Door de verticale stand van de muis is tijdens muisgebruik minder spierspanning aanwezig in de onderarm. Tevens zorgt de verticale stand voor de gewenste muisbeweging vanuit de onderarm in plaats vanuit de pols. Op deze manier kunnen overbelastingsklachten als RSI worden voorkomen. De vormgeving en het materiaal met speciale grip zorgen er voor dat de muis prettig in de hand ligt en fijn in gebruik is.

De HE-Muis heeft 5 knoppen inclusief scrollwheel. De linker- en rechtermuisknoppen worden bediend met de wijs- en middelvinger. Het scrollwheel wordt gebruikt voor navigatie en kan zowel door de wijsvinger als de middelvinger worden bediend.

De duim bedient de forward en backward knoppen welke aan de zijkant van de duimgoot ziten. De bedrade versie van de HE-Muis heeft een nauwkeurigheid van 1600 DPI en is plug&play. De muis kan op alle reguliere bureaublad-soorten gebruikt worden.

Specificaties
- Aansluiting: USB snoer, snoerlengte 150 cm
- Installatie: plug and play
- Rechtshandig
- 5 knoppen inclusief scrollwheel en back- & forward functies
- Nauwkeurigheid: 3400 dpi
- Kleuren: zwart met zilver
- Afmetingen (LxBxH): 106x83x75 mm
- Gewicht: 140 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
HE-mouse verticale grip muis draadgebonden à € 49,00
HE-mouse verticale grip muis draadloos à € 79,00