NEO MOUSE 3D VINGERMUIS
Doelgroep: kinderen en volwassen met motorische of RSI-achtige problemen. Maar ook geschikt voor hen die heel snel willen gamen bijvoorbeeld, zonder eerst een gewone bureaumuis te hoeven bedienen. De NEO muis is buitengewoon licht.

De Neo mouse 3D Vingermuis is een unieke draadloze vingermuis, lichter en kleiner dan een AA- batterij.

Deze muis is ideaal voor het geven van presentaties, laptopgebruik en gaming. De muis wordt met behulp van een ring aan de wijsvinger bevestigd.

Door de muis met de duim aan te raken kunt u de cursor bewegen. Dit maakt het mogelijk om tussendoor te typen of andere bewegingen te maken zonder dat de cursor wordt verplaatst. Door de grote variatie in bewegingen van de arm en de hand is deze vingermuis aan te bevelen als afwisseling met een gewone muis. Op deze manier kunnen overbelastingsklachten als RSI worden voorkomen.

De NEO vingermuis heeft verschillende bedieningsknoppen, zoals linker- en rechter muisknop, scrollen en een speciale functietoets. Hiermee kunt u bijvoorbeeld tijdens PowerPoint presentaties tekenen en gummen. De muis is tevens te gebruiken als een (normale) mini-muis. Het kleine formaat maakt deze muis ideaal om mee te nemen.

Specificaties:
- Formaat: 58 x 22 x 13 mm
- Gewicht: 13 gram
- Draadloos: 2,4 Ghz
- Nauwkeurigheid 1600 dpi
- Installatie: plug & play
- Oplaadtijd Lithium Polymeer batterij is 1,5 uur voor 24 uur gebruik
- Compatible met Windows t/m 8 en Mac
- Kleuren: zwart (optioneel wit)
- Geleverd in opbergdoosje met USB- dongle
- Bereik tot maximaal 10 meter
- Wordt geleverd met verschillende maten ringen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Neo Vingermuis zwart à € 72,50
Neo Vingermuis wit à € 72,50