JOY VERTICALE MUIS USB
Doelgroep: mensen met RSI-achtige klachten. Kinderen en volwassenen die moeite hebben met een gewone muis en baat hebben bij het laten rusten van hun hand op deze verticale muis.

De Joy Verticale muis Large heeft een verwijderbare handpalmsteun voor medium en large handen.

Verlaagt de spierspanning in de onderarm door een meer verticale stand van hand, pols en onderarm. Naast de populaire kleinere Joy muis, beschikken wij nu ook over een grotere versie voor de grotere handen.
De Large versie van de Joy muis beschikt over grote klikknoppen en een scrollwheel waar de vingers zich in een relaxte houding omheen kunnen vormen. De Joy Large muis wordt geleverd met USB aansluiting en afneembare handpalmsteun.

De Joy verticale rechtshandige optische muis is een comfortabele computermuis. De handgreep positie van de Joy verlaagt de spierspanning in de onderarm, pols, hand en vingers. De vorm van de grip voorkomt een knijpspanning tussen duim en de pink. De Joy muis zit comfortabel in de gehele rechterhand. De Joy mouse is beschikbaar de handmaten large en small/medium.

De large versie "De Lux" is voorzien van een, verwijderbaar, handpalmplateau die de hand/pols los houdt van het bureau zodat vrij bewogen kan worden.

Specificaties:
Operating system(s): Win Me/2000/XP/Vista/8, Mac OS X+, Linux
Aantal knoppen: 5
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: USB
Draadloos: nee
Rechts/Linkshandig: rechts
Kabellengte: 150 cm
Kleur: zwart
Gewicht: 130 gram
Afmetingen: b: 82mm x d: 100mm x h: 80mm
Resolutie: 1600 dpi
Garantie: 2 jaar bij normaal gebruik
DPI switch: 1000-1600-600 dpi
Grip: Ruwe comfortabele grip
Extra buttons: Backward-Forward

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Joy Verticale Muis Small/Medium USB à € 95,50
Joy Verticale Muis 'De Lux' Large USB à € 95,50