ROLLERMUIS MET DRAAD USB
Doelgroep: mensen met RSI-achtige klachten, mensen die langdurig op hun werk of thuis met een muis moeten werken.

U kunt deze muis in uw hand houden of gewoon laten liggen op uw bureaublad. Ergonomisch voordeel is er vooral als u langdurig uw pols- hand en spieren gebruikt, want uw spieren worden eenvoudigweg een stuk minder intensief gebruikt. De rollerbal bedient u met uw duim, hetgeen zeer ontspannen werkt.

Dankzij de unieke vorm is dit muisje heel plezierig in de omgang. U kunt hem ook gebruiken door hem in de hand te houden! U kunt hem op de bank gebruiken, zelfs als u op bed ligt. U kunt hem gebruiken op plekken waar er weinig ruimte is, bijvoorbeeld in de auto, trein of in het vliegtuig.

U kunt een 'muishand' hiermee voorkomen, omdat u er zo ontspannen en afwisselend mee kunt werken. U kunt hem ook eenvoudigweg als gewone muis voor op uw bureaublad gebruiken, omdat de onderkant geheel is afgevlakt, zodat hij prima blijft liggen op het blad!

Specificaties:
- Gepatenteerd ontwerp
- Resolutie op uw werkblad: 1200 dpi, trackball: 1600 dpi
- Plug and Play, u hoeft geen driver in te stellen, eenvoudigweg inpluggen en hij werkt
- Kleur: zwart
- Afmetingen gemeten op het langste/breedste punt: 12 cm x 6 cm x 4 cm
- USB Slot/ USB kabel van ongeveer 2m

Minimale systeemeisen:
- Window XP, Window 7, 8, 8.1 Mac OS X

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rollermuis met draad USB à € 49,50