HANSHOE-MOUSE EXTRA SMALL
Nu ook beschikbaar is het kleinste model Handshoe-mouse. Speciaal geschikt voor handen tot 150 mm lang (b.v. voor mensen met een Aziatische lichaamsbouw en kinderen).

Vergelijking van elektromyografie (EMG) metingen bij gebruik van de Handshoemouse en een gewone computermuis laat het verschil in spierspanning zien. Hoe minder spanning in de spieren (extensors), hoe minder uitslag in de grafieklijn. Bij het werken met de Handshoemouse is er bijna geen uitslag, wat betekent dat diverse spier(groepen) in nek/schouder (anterior deltoid trapezius) en arm (forearm extensors) ontspannen zijn en er minder kans is op klachten.

Gewone muis

Handshoemouse

De Handshoemouse is de eerste ergonomische Extra Small muis op de markt. De juiste handmaat wordt gemeten door een liniaal over de platte, omgekeerde hand, te leggen en te beginnen met meten bij het eerste polskneepje tot het einde ringvinger.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Handshoemouse Extra Small à € 119,50