ACCURATUS UPRIGHT MUIS USB (VERTICALE MUIS)
Doelgroep: kinderen en volwassenen die een meer ontspannen houding van de onderarm nodig hebben. Ook voor hen die RSI-achtige klachten hebben of pijnlijke pols als gevolg van het Carpale Tunnelsyndroom, is de Upright Mouse een uitkomst.

De Accuratus Upright Mouse 2 is zo ontworpen dat de arm volledig en ontspannen in een rechte houding op het bureaublad ligt en ook de pols zich in zijn meest natuurlijke positie bevindt, waardoor de muis zeer comfortabel is te gebruiken bij het werken op de computer. Het is een grote ondersteuning voor gebruikers met arm-, pols- of schouderproblemen. De Accuratus Upright Mouse kan prima verbeteringen aanbrengen in het werken op een computer en pijnlijke of problematische symptomen in de hand, pols, arm en schouder voorkomen of verminderen.

De muis ligt comfortabel in de palm van de hand in een rechtopstaande positie en houdt de beide botten in je arm recht, hij elimineert als het ware de ongemakkelijke gedraaide houding, die wordt veroorzaakt door standaardmuizen. Alle gebruikelijke knoppen zijn er, met inbegrip van een links en rechts klikken, en er zit een scrollwieltje op voor eenvoudige navigatie over het internet, uw mail en al uw documenten. De Upright Mouse 2 biedt verder een slank en modem ontwerp.

Hij is verkrijgbaar in een draadgebonden uitvoering en in een draadloze versie, met een USB-ontvangertje op 2,4 Ghz.

De Upright Mouse is er nu ook voor linkshandige mensen!

Voorlopig is de linkshandige versie alleen met draad, hopelijk en naar verwachting in de toekomst ook draadloos.

Afmetingen:
Lengte: 12 cm
Hoogte: 6,8 cm
Breedte: 7 cm

Bekijk het factsheet voor meer informatie.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Accuratus UpRight muis USB draadgebonden versie à € 39,50
Accuratus UpRight muis USB draadgebonden versie (linkshandig) à € 44,50
Accuratus UpRight muis USB draadloze versie à € 49,50