SENIORENMUIS INCAP
Doelgroep: iedereen die moeite heeft een gewone muis te bedienen, en bijvoorbeeld last heeft van tremoren (trillingen) in de hand.

Deze Seniorenmuis heeft een vorm en functie die specifiek is gericht op de oudere mens, die last heeft van (met de leeftijd te maken hebbende) beperkte motorische functies. In tegenstelling tot een normale computermuis is de Seniorenmuis gevormd naar de natuurlijke vorm van de hand, om zo voor een trefzekere grip te zorgen. Oncontroleerbare bewegingen worden als het ware opgevangen door de muis, omdat de vingers en de hand in de contouren van de muis liggen. Twee muisknoppen (net te zien op de foto onder de wijs- en middelvinger) kunt u gebruiken om te klikken. De cursor blijft ook op zijn plaats als u uw hand zou optillen om die muisknoppen te willen bedienen.

Afmetingen: 195 x 135 x 20 mm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Seniorenmuis Incap à € 216,50