LOGILINK WATERPROOF OPTISCHE MUIS
Voor gerbuik in omgevingen waarbij water of andere vloeistoffen gebruikt worden, dan wel veroorzaakt worden, heeft Edupro nu de Logilink Waterproof Optische Mouse. Hij is bedoeld voor medisch en industrieel gebruik, bijvoorbeeld in een tandartspraktijk of ziekenhuis, voor gebruik in dagcentra en scholen en voor toepassingen in de scheepvaart. De Waterproof Optische Mouse is een volledig verzegelde IP68 optische muis met 2 knoppen. Wij leveren hem in de 'kleur' zwart. De muis is waterproof en kan tegen chemische schoonmaakmiddelen zoals alcohol, 10% Bleekmiddel-oplossing en CIDEX.

De Waterproof Optische Mouse voelt aan als een gewone optische muis. U kunt de muisklik voelen, maar er zijn geen gaatjes of spleetjes in de muis te bekennen, zodat hij grondig gereinigd kan worden. Computergebruik in medische omgevingen is niet alleen een bron van technische innovatie, maar ook voor potentieel gevaarlijk bacteriën, virussen en infecties! Het normale gebruik van toetsenborden en muizen in ziekenhuizen staat praktisch garant voor een spectaculaire toename van infectueuze bacteriën. Edupro heeft een aantal toetsenborden en muizen die in een ziekenhuis-omgeving kunnen worden ingezet, omdat ze schoongemaakt kunnen worden! De Waterproof Optische Mouse kunt u uiteraard ook inzetten in omgevingen waar met voedsel gewerkt wordt, in de industrie, in scheepvaart en bijvoorbeeld ook in dagcentra of scholen, waar kinderen niet altijd controle hebben over hun speeksel bijvoorbeeld.

- Kan gedesinfecteerd worden
- Duurzaam
- Verzegeld middels silliconen
- Dun en ergonomisch
- In zwart leverbaar
- USB 5-knops optische muis
- Volledig waterdicht (IP68): perfect voor gebruik in natte en vieze omstandigheden
- Bestand tegen: olie, stof en de meeste chemicaliën
- Perfect voor: maritiem, medisch, industrieel en openbaar gebruik
- Ergonomische vormgeving voor comfortabel langdurig gebruik
- Geen muismat nodig: werkt op bijna alle ondergronden
- Plug & Play: geen installatie nodig
- Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista & Windows 7, 8 en 10

Kenmerken:
Waterproof Siliconen optische mini muis
USB-aansluiting
Aantal pixeld: 800dpi
Kleur: zwart

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logilink Waterproof Optische Muis à € 32,95