RAPOO 6010B OPTISCHE BLUETOOTH MUIS WIT OF ZWART
Doelgroep: iederen die bij voorkeur draadloos met zijn laptop, pc of tablet wil'muizen'.

De Rapoo 6010B is een Bluetooth muis die geschikt is voor rechts- en linkshandigen, handig voor onderweg of als u niet aan een bureau werkt. Maak verbinding via Bluetooth, zo blijven uw usb-poorten vrij voor andere accessoires zoals een externe harde schijf of bijvoorbeeld een usb-headset. Of u nu rechts- of linkshandig bent, dankzij de universele vorm gaat u rap met deze muis aan de slag. De muis beschikt niet over een oplaadbare accu, maar werkt op 1 AA alkaline batterij, die 8-9 maanden meegaat!

Als uw computer of laptop nog geen Bluetooth-ontvanger ingebouwd heeft, kunt u het beste onze Bluetooth-ontvanger meebestellen. Als u over een iPad, of een Androïd-tablet beschikt, hoeft u dus géén ontvanger mee te bestellen.

Standaard meegeleverd
- Snelstartgids
- 1x AA alkaline batterij

Deze muis is beschikbaar in wit en zwart.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rapoo 6010b wit à € 24,95
Rapoo 6010b zwart à € 24,95
Bluetooth 3.0-ontvanger à € 9,95