SWITCH MOUSE INFOGRIP
Doelgroep: iedereen die RSI-achtige wil voorkomen of er al last van heeft, iedereen die zijn pols wil ontzien als hij of zij veel moet 'muizen'.

De Switch Mouse is een revolutionaire muis-oplossing, die tot nu toe onontdekte mogelijkheden biedt op ergonomisch gebied. Deze muis biedt ongekend comfort voor de gebruikers en voorkomt RSI-achtige schade aan uw arm, pols en hand(palm), door middel van een aantal innovaties:

de basis is ontworpen in een V-vorm en de scroll-schotel, die in 4 richtingen kan scrollen vormen samen met de ingebouwde handpalm-ondersteuning de basis voor een bijzonder comfortabel en ontspannen gebruik van deze muis.

De Switch Mouse is volgens ons één van de weinige muis-oplossingen die zowel geschikt is voor links- als rechtshandige gebruikers en vanwege de instelbaarheid keurig op maat te maken is voor iedere hand.

Kortom: een bijzondere muis!

Windows en Mac Compatibel
USB-aansluiting (bedraad)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Mouse Infogrip à € 145,00