PINGUÏN MUIS VERTICAAL IN DRIE MATEN (BEDRAAD ÓF DRAADLOOS)
Doelgroep: iedereen die moeite heeft met een gewone muis, dan wel RSI-achtige klachten heeft of wil voorkomen.

De Pinguïn helpt mee om hand-en polsklachten te voorkomen voor iedereen die veel tijd besteedt achter zijn of haar computer of laptop en een conventionele muis gebruikt.

De Pinguïn zet een nieuwe standaard ter bescherming van hand- en polsklachten, zoals Repetitive Strain Injury (RSI) en het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) door zowel linker- als rechterhand in staat te stellen al het computerwerk te delen, aldus belastende bewegingen van het polsgewricht te voorkomen, de druk die wordt uitgeoefend op de zachte weefsels van de Carpale Tunnel wordt hierdoor sterk verminderd. Regelmatig wisselen van 'muis-hand' gedurende de dag, zorgt ervoor dat zogenaamde Static Muscle Strain (SMS) in arm en schouder, sterk verminderd wordt. SMS kan namelijk een flinke bron van narigheid worden bij het werken met een computermuis.

De Pinguïn Muis is 'antimicrobisch', dat zorgt er voor dat de groei van bacteriën wordt tegengegaan, waardoor hij bijvoorbeeld ook zeer geschikt is in warme omgevingen.
- De verticale opstelling zorgt voor een meer ergonomische gebruikservaring.
- Ambidexter ontwerp: de centraal geplaatste 'strik' stelt de gebruiker in staat om zowel met de linker- als de rechterhand te 'muizen'.
- 'Easy-glide' symmetrische basis: stelt de gebruiker in staat om beide handen comfortabel om de verticale structuur te vouwen, waardoor met name de grotere spieren in de onderarm de muis bewegen. Een precieze cursor-plaatsing is gewoon mogelijk met kleine hand- en/of vingerbewegingen.
- Precision performance laser: zorgt voor accurate muisbewegingen op vele soorten ondergrond.
- Instelbare 400, 600, 800 or 1200 dpi instellingen: zorgen voor snelle en precieze muisbewegingen.
- Precisie scrollwieltje: Snel en accuraat door documenten of websites scrollen.
- Soft key touch: slechts een geringe activatiekracht is nodig.
- 2 jaar garantie op fabrieksfouten.

De Pinguïn Muis is er in drie maten die wij tevens draadloos kunnen leveren. Om de correcte maat voor u te kiezen, meet u de hand vanaf de eerste vouw bij uw pols tot de top van uw middelvinger: - SMALL: 0-16cm
- MEDIUM: 16-18cm
- LARGE: 18cm +

Specificaties: - Compatibiliteit: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X.
- Aansluiting: Plug & Play USB 2.0
- Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
- DPI-instellingen: 400, 600, 800 of 1200 dpi

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Pinguïn Muis small met draad à € 109,50
Pinguïn Muis medium met draad à € 109,50
Pinguïn Muis large met draad à € 109,50
Pinguïn Muis small draadloos à € 139,50
Pinguïn Muis medium draadloos à € 139,50
Pinguïn Muis large draadloos à € 139,50