EDUPRO VERTICALE OPTISCHE MUIS MET ERGONOMISCH ONTWERP (USB)
Doelgroep: iedereen die zijn pols en onderarm rust wil geven tijdens het werken met de muis achter PC of laptop. Mocht u al RSI-achtige klachten of Carpale Tunnel Syndroom hebben, dan verlicht het werken met deze muis de pijn aanzienlijk en voorkomt het gebruik uitbreiding van de klachten.

Deze verticale muis, vergelijkbaar qua ontwerp met de veel duurdere Wow-pen van Joy, is door eigen import van Edupro wel een stuk voordeliger in aanschaf dan het origineel, terwijl de kwaliteit gewoon goed is.

De linker-en rechter muisknop knoppen bevinden zich aan de buitenkant van de muis en ze kunnen bediend worden door door eenvoudigweg zachtjes erop te drukken met de vingers. Het is niet nodig om uw vingers te strekken. De geringste inspanning is al voldoende. Het scrollwieltje is gelegen tussen deze twee knoppen en kan gebruikt worden door er rustig overheen te draaien met de middelvinger.

Aan de andere kant van de muis vindt u twee knoppen (vooruit en achteruit knoppen) die worden bediend door de duim. De duim rust comfortabel in een speciale ruststeun, die is gevormd naar de vorm van de duim. De hele hand rust comfortabel op uw bureaublad tijdens het gebruik en zelfs na een lange tijd van werken op de computer, zult u geen last van ongemak of pijn hebben.

Kenmerken:
Optische, verticale muis met draad en USB-aansluiting
Kleur: paars met zwart, let op: de foto's laten een vrij lichte kleur paars zien, in het 'echt' is de kleur prachtig donkerpaars met een rode streep bij de muisknoppen.
Geschikt voor gebruik met laptop, computer en tablet, mits voorzien van een USB-aansluiting
Optische Resolutie: 1000dpi
5 Toetsen plus scrollwieltje
Aansluiting: USB
Roller Stijl: One-Way Scroll
Lengte kabel: 1,6m
Afmetingen: 10 × 7 × 8cm (L×B×H)
Gewicht: 180 gr.

Werk met alle Windows versies vanaf XP tot en met 10, werkt ook op een Apple computer met OSX en hoger.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Edupro verticale optische muis met ergonomisch ontwerp (USB) à € 29,50