MICROSOFT WEDGE TOUCH MOUSE BLUETOOTH
Doelgroep: iedereen die een Bluetooth muisje/touchpad kan en wil gebruiken. Ideaal voor mensen met kleine handen en kinderen. Is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik! De perfecte compagnon van uw laptop of tablet.

Met de Microsoft Wedge Touch Mouse kun je comfortabel navigeren in Windows 8 en 10 met de touch-technologie van Microsoft, terwijl de mensen om u heen jaloers kijken naar uw muis met zijn unieke uiterlijk en functionaliteit.

Comfort zonder de omvang van een traditionele muis

In de Wedge Touch Mouse is volledige functionaliteit verpakt in een compacte muis die perfect bij uw mobiele levensstijl past. Hij is klein genoeg om in uw jaszak te passen en daarom de perfecte metgezel voor uw laptop of tablet wanneer je onderweg bent. Bovendien biedt het kunstzinnige minimalistische ontwerp (gecomplementeerd door hoogwaardige materialen en vakmanschap) u de mogelijkheid om soepel te touch-scrollen in vier richtingen en te navigeren alle richtingen.

Bluetooth-technologie betekent geen snoeren meer

De Wedge Touch Mouse is niet alleen compact, maar heeft ook geen snoeren of USB-transceivers nodig. Schakel hem gewoon in en maak verbinding met uw Bluetooth-laptop of -tablet. De BlueTrack Technology betekent ook dat de muisbewegingen worden gedetecteerd op vrijwel elk oppervlak, of het nu een gladde vergadertafel of een houten picknicktafel is.

Bespaart batterijvermogen

De Wedge Touch Mouse weet zelfs energie te besparen. Als uw pc of tablet wordt uitgeschakeld of overgaat op de slaapstand, gaat de muis over op "Rugtasmodus". U kunt hem in uw tas stoppen zonder dat u hoeft te controleren of hij is uitgeschakeld, want hij voelt zelf aan wanneer dat nodig is

Kenmerken van de Wedge Touch Mouse:

- Connectiviteit: Bluetooth (draadloos)
- Aanbevolen compatibiliteit: Windows 8 en 10

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Microsoft Wedge Touch Mouse Bluetooth à € 39,50