PROPOINT MOUSE REISBUNDEL, OOK GESCHIKT VOOR IPAD!
Doelgroep: iedereen die een ergonomisch mini-muisje/presenter/gyroscopische muis op pc, Mac, iPad of zelfs telefoon kan gebruiken.

De makers van de ProPoint zijn terug naar het tekenbord gegaan en ze hebben als uitgangspunt de bekende ergonomische pengrip-muis (de Swiftpoint GT) genomen. Ze hebben alles verbeterd aan deze al prima mini-muis en hebben er nog weer een aantal innovatieve eigenschappen aan toegevoegd. Na een zeer overtuigende Kickstarter crowdfunding (meer dan 3000 deelnemers) is generatie 3 van de pengrip muis een feit. En hij heet ProPoint!

Bent u niet tevreden met de ergonomische eigenschappen van uw huidige muis, of wilt u een muis gebruiken bij uw iPad of telefoon, dan is hier de ProPoint.

Of het nu is om huidige pijn of ongemak te verlichten, dan wel als u deze klachten wilt voorkomen, uw gezondheid is belangrijk...

De ProPoint is klein van formaat, maar groots in comfort. Hij is ontworpen met zowel productiviteit als ergonomie als uitgangspunt. Gewone muizen dwingen uw hand in een soort klauw, die ervoor zorgt dat uw hand en pols in een onnatuurlijke houding liggen, die op termijn pijnklachten kunnen veroorzaken en zelfs Carpaal Tunnelsyndroom en/of Tendinitis.

De pengrip van de ProPoint zorgt ervoor dat hand en pols in een neutrale positie terecht komen, die comfortabel is en tegelijk zeer precies werken ermee mogelijk maakt.

Met de ProPoint krijgt u ook een jaar toegang tot WorkPace software. Dat zorgt met onderbrekingen van uw werk en oefeningen voor een positief en duurzaam gedrag bij mensen die op kantoor werken, de klachten van pols en hand nemen met 60% af en de productiviteit wordt met 10% verhoogd.

Ultieme Reismuis...

Of u nu op de bank zit met uw laptop, in een café, op school, in een vliegtuig, of in bus of trein, de ProPoint zorgt ervoor dat u kunt 'muizen'. U kunt hem eenvoudig op de plek voor uw handpalm op uw laptop gebruiken.

Als u naar een volgende vergadering moet wandelen of naar een volgend klaslokaal, u kunt uw laptop dichtdoen en de ProPoint op de magnetische 'parkeerplaats' klikken, die u heeft vastgemaakt op b.v. het deksel, of u stopt hem snel weg in het tevens meegeleverde reisdoosje.

U kunt de ProPoint draadloos aansluiten via Bluetooth, of met de USB ontvanger, die tegelijkertijd de muis oplaadt.

Wordt eenvoudig uw presentaties de baas.

De ProPoint is niet alleen de meest comfortabele muis op de wereld, maar met onze gyro-technologie is hij ook nog eens een 'presenter', dus is hij eigenlijk twee apparaten in één.

Sta op met de ProPoint in uw hand en tik het knopje aan om hem te transformeren tot de ultieme presenter.

Navigeer door uw 'slides' en neem uw publiek mee door uw presentatie met de virtuele laser pointer, u kunt zelfs op het scherm tekenen met de ProPoint om duidelijk te maken wat van belang is op de getoonde pagina.

Eindelijk... Een muis die geschikt is voor uw iPad!!!!

De ProPoint heeft een draadloze USB-ontvanger en ondersteunt ook Bluetooth, dus werkt hij zowel op uw bureaucomputer, laptop, tablet en iPad en zelfs op uw telefoon!

Uw iPad is geweldig om dingen op te lezen en om te browsen, maar als u iets moet ontwerpen of schrijven en u heeft een 'dikke vinger', dan is de iPad niet helemaal geweldig.

De makers van de ProPoint in Nieuw-Zeeland hebben samengewerkt met de beste desktop app-ontwikkelaars in de wereld, ervoor zorgend dat u op zowel Windows als Mac computers de volledige functionaliteit van desktop apps als Word en Excel kunt gebruiken met 'full mouse control'.

Precisie en gebaren voor ontwerpers en Power Users

De ProPoint is niet alleen een complete drie-knopsmuis met scrollwieltje, hij beschikt ook over gyroscopische techniek. Een compleet scala aan mogelijkheden aan 'kantelgebaren' om te 'pannen' (meetrekken), in- en uitzoomen en roteren. De kenners zegt dit meer dan voldoende.

In tegenstelling tot de meeste muizen, die het indrukken van het scrollwieltje als derde muisknop zien, heeft de ProPoint een echte 3e muisknop die heel eenvoudig te gebruiken is.

U kunt verschillende functies toekennen aan de drie muisknoppen als de muis gekanteld is, u dus gebruik maakt van zijn gyroscopische mogelijkheden. In feite heeft u hiermee dus 6 knoppen onder uw vingertoppen. U kunt als het ware de kortste weg kiezen door veel gebruikte opdrachten (veranderen van app bijvoorbeeld en de acties die u het vaakst gebruikt onder de 'kantelfunctie' onder te brengen.

In officeprogramma's zoals Word en Excel, kunt u de kantelgebaren gebruiken om moeiteloos naar boven of beneden te tikken, of zelfs naar rechts of links.

In ontwerpprogramma's zoalsPhotoshop en Illustrator, tik naar het gebied waar u aan wilt werken, zonder een knop aan te raken, gewoon de ProPoint kantelen is voldoende.

In3d modellingprogramma's kunt u de kantelgebaren gebruiken om moeiteloos te roteren, in- of uit te zoomen en te pannen.

Propoint is het ultieme apparaatje voor ontwerpers of supergebruikers, op kantoor of onderweg.

Dankzij de bijzonder voorspoedig verlopen crowdfunding wordt gratis een USB-C naar USB-adapter in het pakketje bijgesloten. Ook de magnetische parkeerplaats, het reisdoosje en een universele wereldstekker worden meegeleverd, zoals u op de hier geplaatste foto's kunt zien.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
ProPoint Mouse reisbundel à € 199,50