JELLY COMB 2,4 GHZ STILLE MUIS MET SLIMME TRACKBALL VOOR SCROLLEN
Doelgroep: iedereen die naast bijzonder stil muisklikken een handige duim-trackball op zijn muis wil om te scrollen door documenten of internetsites.

De Jelly Comb is een draadloze muis die bijzonder stil klikt, zowel de linker- als de rechtermuisknop. Daarnaast heeft ie een slimme duim-trackball om snel door documenten, sites of Excelbestanden bijvoorbeeld te kunnen flitsen.

Een 2,4 Ghz usb-ontvangertje zit in de muis en die moet u er even uithalen, in uw computer of laptop doen, klein AAA-batterijtje (wordt meegeleverd!) in de muis doen en u kunt lang achtereen 'muizen'. Batterij gaat weken mee bij normaal gebruik van enkele uren per dag.

Aan de onderkant van de muis zit een optisch 'oog' dat uw muisbewegingen omzet naar een bewegende muisaanwijzer op uw scherm.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Jelly Comb 2,4 Ghz stille muis met slimme trackball voor scrollen à € 19,50