SWITCH ADAPTED HP MUIS
Doelgroep: iedereen die graag met 1 of 2 losse knoppen werkt om linker- en rechtermuisknop te bedienen, maar die geen los schakelkastje op bureau- of rolstoelblad wil hebben.

Met deze switch adapted HP-muis kunt u losse knoppen aansluiten op de computer. U kunt 2 knoppen als Rechter of Linker muistoets aansluiten op de muis. Aansluiting via 2 x Jack-plug mannetje, 3,5mm (oortelefoon-formaat), de standaard voor losse, bedrade knoppen . Deze SA muis kan gebruikt worden als invoer-hulpmiddel op de computer. Hiermee kunnen twee losse knoppen op de computer worden aangesloten. De knoppen geven dan hetzelfde signaal als de Linker en de Rechter muisknop. Er is bovendien software te vinden op internet om de knoppen te koppelen aan een willekeurige toetsenbord toets.

Wilt u meer knoppen aansluiten of wilt u via Bluetooth uw muis op tablet of telefoon aansluiten, kijk dan bijvoorbeeld naar de Tecla op onze website.

De switch adapted HP muis werkt via USB, en heeft geen drivers nodig.

Minimale systeemeisen:
- Werkt vanaf Windows 98 t/m Windows 10.
- Ook op Apple computers die voorzien zijn van een USB-aansluiting doet ie het prima.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch adapted HP muis à € 69,50