PENCLIC MUIS VERSIE 3
Doelgroep:mensen die RSI-klachten dreigen te ontwikkelen. Kinderen en volwassenen die moeite met een gewone muis hebben. Kinderen en volwassenen met motorische problemen. Geschikt voor gebruik met rechterhand, tevens met de linkerhand. Het maakt niet uit!

Deze nieuwe verbeterde PenClic Muis beschikt over 3 verschillende knoppen. Doordat u de PenClic 3 in een zogenaamde pen-grip positie houdt, voorkomt of vermindert u RSI klachten.

De PenClic 3 is uitgerust met een laser sensor en heeft een instelbaar DPI bereik van 800-1600. De Penclic Mouse 3 is ontwikkeld vanuit het beproefde ergonomische principe om de muis te bedienen vanuit de penstand.
De hellende penstand, met de hand, pols en onderarm in ca. 60 graden, verlaagt de spierspanning in de onderarm. De nieuwe Penclic Mouse kan bij juist gebruik, houding- en overbelastingsklachten zoals KANS/RSI voorkomen en/of mee helpen op te lossen. De pengripstand is voor zowel links- als rechtshandigen computergebruikers eenvoudig aan te nemen door de pen te draaien. De Penclic Mouse 3 is nauwkeurig, vergt weinig werkruimte op het bureau.

Voordelen:
- comfortabele pengripstand verlaagt spierspanning
- beproefd ergonomisch ontwerp
- geschikt voor rechts- en linkshandig gebruik
- hoge precisie
- 5 knoppen en scrollwheel
- plug and play
- 2 jaar garantie
- 5 meter bereik
- batterij laden via USB (lange levensduur door speciale batterij en energy saving module)
Deze ergonomische muis is geschikt voor de volgende systemen:
- Windows XP en nieuwer
- Mac OS X en nieuwer
- Linux

Hij is leverbaar in een draadgebonden en in een draadloze uitvoering! De meegeleverde oplaadbare batterij in de draadloze versie gaat bij normaal dagelijks gebruik ongeveer een maand mee en is daarna weer eenvoudig op te laden! Ook is het mogelijk, als u dat opladen lastig vindt, een gewone AAA-batterij te installeren. De draadloze versie heeft aan de onderkant een aan-uitschakelaar.

Nadere specificaties:
- DPI: 800-1600 (instelbaar)
- Lengte kabel: 1.6m
- Aansluiting: USB

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
PenClic D3 (met draad) à € 99,50
PenClic R3 (draadloos) à € 119,50