KENSINGTON EXPERT PRO TRACKBALL
Een geweldig ontworpen trackball.

Deze trackball met tien knoppen is zeer solide van uitvoering. De tien programmeerbare knoppen maken inzet op velerlei gebied mogelijk! Vasthouden en slepen kunnen ingesteld worden, van belang voor jonge kinderen b.v. (Hold and drag-functie)

De bal is groot en comfortabel, met zeer soepele beweging ervan. Hij kan eruit worden gehaald om hem schoon te maken. Slechts heel lichte druk uitoefenen is nodig om hem aan ge gang te krijgen, speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben met een gewone muis, zeker als men ook nog beperkt is in zijn of haar motoriek, dan wel de handen niet uitgebreid kan bewegen.
Wordt geleverd met eenvoudig te installeren software om een groot aantal tijdrovende taken voor u uit handen te nemen.
De Expert Pro heeft vier hoofdknoppen en zes aanvullende, programmeerbare knoppen. Handig voor b.v. internet-shortcuts e.d., alsmede een scroll-wieltje.

Een Keytools-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kensington Expert Pro Trackball à € 162,50