MINICLICK USB
Het kleine broertje van de Switch Click, met dezelfde functionaliteit, alleen wat kleiner.

Sluit de MiniClick aan op de USB-poort van uw computer, druk erop en u heeft een linker muisklik, zo simpel is dat. Zeker voor kinderen die een verminderde motoriek hebben, een fantastische oplossing. Zeker omdat er geen ingewikkelde aansluitapparaten verder nodig zijn!

U kunt de MiniClick direct op de USB-poort van uw computer aansluiten, mocht u een USB-muis hebben, kunt u die op de volgende poort, of op een USB-hubje, waar meerdere USB-poorten op zitten, aansluiten.

Ook samen met een PS2- of Seriele muis werkt de MiniClick goed samen.

Ook de MiniClick is uitgerust met nog eens een 1/8-jack-aansluiting om de 'ouderwetse' knoppen die u volop op onze website vindt, ook op aan te sluiten! Functioneert dus ook nog eens zelf als schakelkastje... Wat wilt u nog meer?

Wordt geleverd met een opgeruwde onderkant, zodat hij niet zomaar over het bureau glijdt en voor montage op een bijvoorbeeld een magic arm of rolstoel leveren we precies op de juiste maat uitgesneden klittenband mee!

Afmetingen:
Doorsnede: 6,3 cm.
Hoogte: 2,5 cm.
Gewicht: 70 gram.

Een Tash product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
MiniClick USB à € 142,50