SPECS SWITCH
Klein broertje van de Jelly Bean, ook van Ablenet. Op de foto de kleinste van het stel! Een heel lief klein knopje, effectief slechts 3 cm. in doorsnee. Wel voorzien van een 5 cm. doorsnede-basisplaat, die u met schroeven, dan wel klittenband op een verstelbare mechanische arm, dan wel op een ondergrond kunt monteren of plakken. Voor plakken of gebruik klittenband worden aparte basisplaatjes meegeleverd. En zelfs de schroeven, de schroevendraaier en het klittenband worden meegeleverd! Mooier kunnen we het niet maken.

Leverbaar in de kleuren: groen, rood, geel, blauw en zwart.

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Specs Switch Groen à € 70,50
Specs Switch Rood à € 70,50
Specs Switch Geel à € 70,50
Specs Switch Blauw à € 70,50
Specs Switch Zwart à € 70,50