TASH MINI JOYSTICK PUSH
Deze joystick is in feite vijf knoppen in 1. De vier knoppen kunnen worden bediend door de Joystick in vier richtingen te bewegen. De vijfde bedient u door de knop bovenop in te drukken. Twee topjes worden meegelever: 1 van flexibel rubber, dat op de gewenste maat kan worden geknipt, de andere is van hard plastic. U krijgt tactiele en auditieve feedback als u deze joystick bedient!
Deze knop heeft een 9-pins D female-aansluiting, deze past niet direct in uw PC. U heeft een schakelkastje als de Icon III of de USB Mouse Mover nodig om het apparaat aan te sluiten. U vindt deze elders op onze site!

Een Tash-produkt

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Nu ook verkrijgbaar in USB-uitvoering! Rechtstreeks op uw PC aan te sluiten! U heeft met de USB-uitvoering dus ook geen schakelkastje meer nodig. Dat scheelt in de kosten, want schakelkastjes kosten tussen de 90 Euro en enkele honderden Euro's. Als u toch alleen maar het apparaat op deze pagina wilt gebruiken, is het dus nu wel erg makkelijk kiezen!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Tash Mini Joystick Push à € 361,50
Tash Mini Joystick USB à € 458,50