TRAXSYS DRAADLOZE KNOP (REMOTE SWITCH)
Geen draden meer! Eindelijk een knop die geen kabeltjes nodig heeft. Deze knop van de firma Traxsys maakt gebruik van FM-radio techniek om draadloos gebruik mogelijk te maken.
Een knop die schuin staat en waarvan de kracht die nodig is om het te bedienen is in te stellen werkt samen met een ontvanger. Als u de ontvanger op de computer aansluit via een switch interface kunt u de knop draadloos gebruiken.
De knop wordt geleverd met een 3mm contraplugje, zodat een (bijvoorbeeld bekende en reeds in gebruik zijnde) knop van de gebruiker via deze draadloze afstandbediening is te gebruiken!

Leverbaar in rood, groen, geel en blauw.

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Traxsys draadloze knop (rood) en ontvanger à € 320,50
Traxsys draadloze knop (groen) en ontvanger à € 320,50
Traxsys draadloze knop (geel) en ontvanger à € 320,50
Traxsys draadloze knop (blauw) en ontvanger à € 320,50
Traxsys draadloze knop (rood) à € 163,50
Traxsys draadloze knop (groen) à € 163,50
Traxsys draadloze knop (geel) à € 163,50
Traxsys draadloze knop (blauw) à € 163,50
Traxsys draadloze ontvanger à € 188,50