LIBERATOR LOSSE KNOP
Een prachtige knop met als heel plezierige eigenschap: een opschroefbare, doorzichtige dop!

Deze prachtig uitgevoerde knoppen zijn standaard voorzien van een opschroefbaar deksel dat net als de deksel van een jampot op de knop geschroefd kan worden. Kan er dus niet afvallen of losraken.

U kunt zich voorstellen dat plaatjes of tekeningen of picto's een plekje kunnen krijgen onder de doorzichtige dop om b.v. een speciale functie van de knop duidelijk te maken aan de gebruiker.

Deze losse knop wordt in twee formaten geleverd; in Medium (65 mm. doorsnee - net zo groot als de Jelly Bean Switch) en Small (32 mm. doorsnee - net zo groot als de specs-knoppen). Beiden hebben de opschroefbare dop! Lijm of klittenband om het plaatje op de knop vast te maken zijn niet langer nodig!

De medium-uitvoering is 65 mm. in doorsnee en 23 mm. hoog. Door de simpele, maar unieke constructie, kunnen plaatjes of andere voorwerpen met een dikte van max. 2 mm. veilig en vast onder de doorzichtige deksel worden gedaan, zonder dat u bang hoeft te zijn dat die eraf vliegt.

De small-uitvoering is 26 mm. in doorsnee en 11 mm. hoog, daar passen fotootjes of andere zaken in die maximaal 1 mm. dik zijn!

Voor beide knoppen geldt dat de kabel 1,4 meter lang is en dat ze standaard voorzien zijn van een 3,5 mm. jack-plug

Om de Liberator goed op tafel of rolstoel te bevestigen kunt u hem middels simpel klittenband bevestigen. Is dat niet stevig genoeg, kunt u bij onze afdeling hardware en dan verder klikken op accesoires kijken. U vindt daar bijvoorbeeld de Articulating Arm of de Magic Arm voor een heel flexibele en stevige bevestiging, of de Sensitrac Pad, voor zeer flexibele, maar ook zeer stabiele bevestiging op tafel of bureau.

Omdat de Liberator en de Liberator mini geweldig in een behoefte voorzien: 'veel waar voor weinig geld', is er nu ook de Liberator Big Switch. Deze is wat groter, namelijk 12,5 cm in doorsnede. Verder is hij van dezelfde beproefde Liberatortechniek.

En ook bij deze knop: de doorzichtige dop is er af te schroeven, waardoor er daaronder een plaatje of foto kan worden geschoven. Dop erop en hij is klaar voor gebruik.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Liberator knop Medium rood à € 46,95
Liberator knop Medium geel à € 46,95
Liberator knop Medium groen à € 46,95
Liberator knop Medium blauw à € 46,95
Liberator knop Small rood à € 46,95
Liberator knop Small geel à € 46,95
Liberator knop Small groen à € 46,95
Liberator knop Small blauw à € 46,95
Liberator knop Big rood à € 49,50
Liberator knop Big geel à € 49,50
Liberator knop Big groen à € 49,50
Liberator knop Big blauw à € 49,50