ENABLING TINY TIN SWITCHES
Vind de verborgen diertjes! Deze schattige blikken knoppen zijn speciaal gemaakt voor jonge kinderen, ze zijn zeer eenvoudig en licht te bedienen. Ze worden als setje van drie verkocht, zien er fraai en aantrekkelijk uit met de verstopte diertjes erop. Vindt ze maar eens!

Afmetingen: 6 x bijna 2 cm. De setjes van drie kunnen afwisselende afbeeldingen hebben, ze worden door elkaar geleverd.

U heeft een schakelkastje nodig om deze knopjes op uw PC aan te kunnen sluiten, kijk in onze rubriek hardware>>schakelkastjes. Ze zijn er in prijs vanaf 89 Euro tot vele honderden Euro's voor de uitgebreide en programmeerbare types. Het is aan te bevelen speciale software aan te schaffen om met deze losse knoppen te kunnen werken. Ook is er software beschikbaar om alle Windows software te laten werken met losse knop(pen).

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Enabling Tiny Tin Switches set van 3 stuks à € 85,50