DRAADLOZE SUPERKNOP, MET INGEBOUWD SCHAKELKASTJE
Deze ene knop doet het allemaal... Hij is ongeveer 12 cm in doorsnee. Simpel op de USB-poort aansluiten en hij functioneert als linkermuisknop. Geen dradenrommel op uw bureau, want hij is draadloos, alleen de USB-ontvanger in de PC stoppen en werken maar! Alle software die bedoeld is voor gebruik met een losse knop, kunt u met de Superknop bedienen!

Dat is niet het enige. Ook is deze knop geschikt als interface (schakelkastje) voor nog eens drie losse knoppen! Zo kunt u b.v. knoppen met een ander formaat aansluiten, dat kan heel goed zijn in een leerproces.

U kunt zelfs het zogenaamde scannen in stappen met uw leerling of uw kind oefenen. Dat houdt in: een knop gebruiken om de stappen (klikken door een aantal keuzemogelijkheden op het scherm) en de Superknop voor het eigenlijke selecteren van de keuze (of andersom).

De Superknop-ingangen staan standaard ingesteld op de normale muisklikken. Met de meegeleverde SwitchHopper software kunt u ze zodanig instellen, dat ze zo goed als iedere instelling die door de software vereist wordt, aankunnen!

(Inclusief 2 AAA batterijen; batterijhouder in de onderkant van het apparaat)

Een RJCooper product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Draadloze Superknop, met ingebouwd schakelkastje à € 178,50