JELLY BEAMER
De Jelly Beamer is een robuuste, draadloze schakelaar, die het bedienen van apparaten tot een afstand van 10m mogelijk maakt. Daarbij is er geen directe zicht tussen schakelaar en het te bedienen apparaat nodig. Aangezien elke schakelaar aan een ontvanger is toegewezen, kunnen er meerdere Jelly Beamers tegelijk gebruikt worden. Is bediening van de schakelaar vanwege motorische beperking niet mogelijk, kan ook een andere, meer geschikte schakelaar aangesloten worden. De Jelly Beamer kan met de gebruikelijke montagesystemen aan een rolstoel bevestigd worden. U kunt kiezen uit vier standaardkleuren: helderrood, heldergroen, helderblauw, heldergeel en twee wat meer rustige kleuren: fletsoranje en appelgroen.

Kenmerken:
- geen directe zicht tussen schakelaar en te bedienen apparaat nodig
- mogelijkheid tot aansluiten externe drukknop

Technische details:
Reikweidte: ca. 10 m
Diameter: 63 mm
Bedieningskracht: midden 100 g, rand 50 g
Aansluiting: 2-polige 3,5 mm jack steker

Jelly Beamer Geel

Jelly Beamer Oranje

Jelly Beamer Appelgroen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Jelly Beamer Rood à € 224,50
Jelly Beamer Groen à € 224,50
Jelly Beamer Blauw à € 224,50
Jelly Beamer Geel à € 224,50
Jelly Beamer Oranje à € 224,50
Jelly Beamer Appelgroen à € 224,50