KLEINE KNOP IN VERSCHILLENDE KLEUREN
Geeft de bekende kleine knop, doorsnede 6 cm, nog meer allure. Of gebruik eenvoudigweg, voor kleine kinderen of kinderen/vowassenen die daar behoefte aan hebben, verschillende kleuren knoppen. Bijvoorbeeld om het verschil tussen rechts en links nog duidelijker te maken. De bovenkant van deze knop kan namelijk verwisseld worden. Meegeleverd worden de kleuren rood, blauw, geel en groen. Dus afhankelijk van uw stijl, smaak of noodzaak, kunt u een keuze maken!

- 60 gram druk is nodig om het apparaat te laten werken
- Kabel van 1,80 m. voor optimale plaatsingsmogelijkheid.
- 1/8 " (3,5 mm) minijack-plug als standaard knopaansluiting

Als u juist wat rustiger kleuren zoekt of als volwassene niet met de standard primaire kleuren wilt werken, kunt u ook kiezen voor een aantal kleurmogelijkheden.

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bovenkanten kleine knop - Business Casual
Voeg wat klassiekere kleuren toe aan uw Kleine Knop. Deze drie losse bovenkanten van de bekende grote drukknop worden geleverd in de kleuren zwart, grijs en beige (khaki). Voor kantooromgeving of gebruik door volwassenen wellicht aardiger dan de standaard meegeleverde vier primaire kleuren.

Let op: deze losse deksels passen alleen op de kleine knop die wij leveren met verwisselbare bovenkant en kunnen dus niet los gebruikt worden!

Bovenkanten kleine knop - Semi-formeel
Nog een aantal kleuren waaruit u kunt kiezen:

Blauw-grijs, donkergroen en bordeauxrood. Stijlvol en thuis in iedere kantooromgeving. Duidelijk minder opvallend dan de standaard meegeleverde vier primaire kleuren.

Let op: deze losse deksels passen alleen op de kleine knop die wij leveren met verwisselbare bovenkant en kunnen dus niet los gebruikt worden!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kleine knop met 4 gekleurde bovenkanten à € 89,50