SWITCH CLICK ROOD, INSTELBAAR, USB
Dit is een knop en schakelkastje in één. U kunt deze knop met een doorsnede van ruim 6 cm meteen op de USB-poort van uw PC of laptop aansluiten, een druk op de knop geeft hetzelfde effect als wanneer u de linkermuisknop van uw computermuis zou indrukken. Speciaal bedoeld voor kinderen en volwassen met een beperkte motoriek. Uw computer en gewone muis blijven dus ook gewoon bruikbaar tegelijkertijd! Met deze switch click is er ook keuze voor de functie van de knop mogelijk!

U kunt eenvoudigweg onderop de knop een knopje draaien, zodat de volgende functies bediend worden als u de knop indrukt (één functie tegelijk dus!): linker muisknopklik, rechter muisknopklik, spatiebalk, Entertoets, Tab-toets en de pijltoetsen: omhoog, omlaag, links en rechts.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Click rood, instelbaar, USB à € 152,50