DE PAPOO SWITCH
Doelgroep: kinderen en volwassenen die bijzonder weinig kracht of bewegingsmogelijkheden hebben

De Papoo Switch is supergevoelig, er is nl. geen fysiek contact nodig om hem te laten werken als linker muisknop (of middels een schakelkastje voor andere functies die nodig zijn), een beweging in de richting van de knop is voldoende, een hele lichte aanraking (aai over de bol) volstaan om de knop te laten werken. Hij is niet alleen aan te passen aan iemands 'vingervlugheid', maar de knop is aan te passen op gevoeligheid, de intensiteit van het signaal en de toon van het bliepje.

De Papoo is klein en makkelijk inzetbaar dus. De kleuren zwart en wit zijn ook neutraal.

Er is zelfs in een USB-uitvoering, waarbij een schakelkastje dus niet nodig is! Hij kan dan rechtstreeks op computer of laptop worden aangesloten en fungeert dan als linker muisknop.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De Papoo Switch à € 199,50
De Papoo Switch USB à € 199,50