SWITCH KICK-START FOR KIDS
Doelgroep: kinderen met een ontwikkelingsniveau van 9 maanden tot de tienerleeftijd, met problemen op het gebied van de motoriek en/of de cognitie

Nieuw van Edupro is de Switch Kick-Start for Kids, precies die hard- en software die u nodig hebt om kinderen vanaf 9 maanden ontwikkelingsniveau te kunnen laten kennismaken met de computer, losse knoppen en 1-knopssoftware!

De Switch Kick-Start for Kids omvat de Simtech Switch Hits, vijf van onze best verkochte programma's voor beginnende knop-gebruikers switch een Hitch schakelkastje en twee Ultra Light HD-switches. Installeer de software, sluit de schakelaars aan en de pret kan beginnen!

De Simtech Switch Hits bevat de volgende vijf titels van Bill Lynn:
- Cause & Effect Sights & Sounds
- 1-knops Picasso Serie (4 programma's)
- Kikker & Vlieg
- 1-Knopssoftware voor kinderen
- Strijd in de ruimte

Elders op onze site vindt u beschrijvingen van deze programma's, zie software en dan doorklikken naar Simtech, of, nog eenvoudiger: type in het witte zoekbalkje bovenin de homepage van onze website (een deel van) de titel van de bovenstaande software en u krijgt een link naar de juiste pagina.
Deze programma's bieden voor een ontwikkelingsniveau 9 maanden tot en met de tienerleeftijd alles wat nodig is om met het werken met losse knoppen en de computer te beginnen.

Minimale systeemeisen
- Macintosh: MacOS 10.1 of nieuwer
- PC met Windows XP, Vista of Windows 7
- Vrije USB poort op de computer

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Kick-Start for Kids à € 208,50