DE ULTRA LIGHT SWITCH
De Ultra Light switch is een zeer klein (kleiner dan je duim) schakelaar die zeer weinig druk nodig heeft en een duidelijk voelbare en hoorbare feedback geeft als hij wordt ingedrukt. Hij is gemakkelijk te monteren binnen 'vingerbereik', en het kleine formaat en lage prijs kunt u een een aantal switches neerleggen of monteren binnen handbereik van een of meer vingers. De Ultra Light Switch wordt geleverd met 5 verwisselbare kleuren om de herkenbaarheid of de functie van iedere knop te vergroten.

Functies
- Een lichte aanraking is slechts vereist met toch een duidelijke tactiele feedback
- Een herbruikbare kleverige onderkantdie gemakkelijk kan worden gereinigd en geen 'film' achterlaat op het oppervlak waarop hij was bevestigd.
- Vijf kleurrijke en gemakkelijk te reinigen en duurzame bovenkanten, stickerbescherming eraf peuteren en op bureaublad of rolstoelblad plakken.
- De lage hoogte van de knop maakt hem ideaal voor mensen met beperkte bewegings-mogelijkheden van de vingers
- Een ergonomisch ontwerp zorgt voor comfortabele activering, of dit nu is terwijl de knop zich in uw hand bevindt, gemonteerd wordt op een tafel of op een verstelbare metalen arm.
- Een robuust ontwerp dat de 'zwaarste klappen' kan weerstaan, bedoeld om zeer lang mee te gaan.
- Twee schroefbevestingen voor extra stevige bevestiging
- 1 / 8 inch (3,5 mm) (met een rechte hoek) mini-jack plug, die standaard wordt gebruikt voor gebruik met een computer, AAC, ecu, aangepast speelgoed, enz.
- Zeer flexibele kabel van 1,80 meter zodat de knop vrijwel overal eenvoudig te plaatsen is
- Zeer betaalbaar!

Minimale Systeemeisen:
- Een Macintosh-of Windows-computer met een schakelkastje (zie onze rubriek hardware>schakelkastjes)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De Ultra Light Switch à € 44,50
De Ultra Light Switch 5 stuks à € 179,50