SLAMMER SWITCH
Doelgroep: (jonge) kinderen met een fysieke beperking, maar ook ouderen die een losse knop prefereren boven de linker muisknop.

Deze grote Slammer Switch is kleurrijk, extreem duurzaam en ontworpen voor intensief fysiek gebruik. De knop meet 15 x 7,5 cm en wordt standaard met een 3 meter lang oprolbaar snoertje geleverd. Daaraan vast zit een 1/8" mini plug. Als u de knop indrukt voelt en hoort u de knop klikken en dat is belangrijk voor de gebruikers in het speciaal onderwijs of de basisschool die reeds op vroege leeftijd kennis leren maken met het gebruik van een losse knop als vervanger voor een toetsenbord commando of de linker muisknop. En dit is weer afhankelijk van het schakelkastje dat u gebruikt om de knop op uw computer aan te sluiten. U vindt deze schakelkastjes in de rubriek hardware>schakelkastjes op onze website!

Ideaal om 1-knopssoftware mee te gebruiken. De Slammer Switch is super betrouwbaar, licht van gewicht en betaalbaar.

Kenmerken:
- Laag
- Groot contact opppervlak
- Extreem duurzaam
- Leverbaar in vijf kleuren

Een Marblesoft product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Slammer Switch Rood à € 76,50
Slammer Switch Groen à € 76,50
Slammer Switch Geel à € 76,50
Slammer Switch Blauw à € 76,50
Slammer Switch Zwart à € 76,50